Ciorba ardeleneasca de miel

de Georgiana78 in Ciorbe, 26 Apr 2012 | 3944 vizualizari

 

Aceasta ciorbica este super-super....nici nu zici ca este de mile ci mai degraba de burta....este nemaipomenita si a fost laudata la masa de Paste de anul acesta asa incat am mai facut-o o data!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne miel
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 ceapa uscata
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 100 gr smantana
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri orez
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura faina
  • patrunjel verde
  • tarhon
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ardeleneasca de miel:

- speli carnea o tai bucati potrivite si o pui la fiert in apa cu sare si aduni spuma imediat ce se formeaza


- cureti, speli si toci marunt morcovii, telina si ceapa uscata apoi le adaugi in ciorba cand carnea este pe jumatate fiarta


- cand legumele si carnea sunt fierte amesteci intr-un castronel faina cu galbenusurile, smantana, otetul si tarhonul taiat marunt si torni amestecul in ciorba


- alegi orezul, il speli si il adaugi in oala cu ceapa verde taiata marunt, sare si piper dupa gust si mai lasi sa fiarba 10 min


Servesti ciorba cu patrunjel verde taiat cat mai fin!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Georgiana78 1

27.04.2012, 05:07

Eduard, Cocolina, Simona, ma bucur ca va place!

mamaieelena 1

27.04.2012, 14:35

Georgiana78 1

27.04.2012, 19:39

Mamaieelena

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel a la Radu Anton Roman