Ciorba de pui cu smantana

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 1 Iun 2015 | 7755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (potrivit)
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1/2 telina (radacina)
  • 1 morcov mare
  • 1 pastarnac (radacina)
  • 2 cepe albe (uscate)
  • 1 legatura de ceapa verde
  • sucul de la doua lamai mari (pentru acrit)
  • 500 ml smantana
  • 2 oua
  • sare dupa gust
  • cateva fire de patrunjel si leustean
  • 1 cub de Maggi Bouillon
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu smantana:

Taiem pieptul de pui, in cuburi mici.

Le punem la fiert in 2-3 litri de apa rece, adunand spuma formata ori de cate ori este necesar.

Adaugam legumele tocate marunt si le fierbem la foc potrivit.

Potrivim de gust cu sare si suc de lamaie.

Continuam fierberea pentru inca 5-10 minute, cat sa dea in clocot.

Oprim focul si adaugam smantana batuta impreuna cu cele doua oua.

Omogenizam compozitia si presaram verdeturile tocate marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

In loc de smantana, se poate folosi cu succes, un iaurt cremos, cu un procent de grasime ridicat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta