Ciorba de pui cu smantana

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 1 Iun 2015 | 7739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (potrivit)
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1/2 telina (radacina)
  • 1 morcov mare
  • 1 pastarnac (radacina)
  • 2 cepe albe (uscate)
  • 1 legatura de ceapa verde
  • sucul de la doua lamai mari (pentru acrit)
  • 500 ml smantana
  • 2 oua
  • sare dupa gust
  • cateva fire de patrunjel si leustean
  • 1 cub de Maggi Bouillon
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu smantana:

Taiem pieptul de pui, in cuburi mici.

Le punem la fiert in 2-3 litri de apa rece, adunand spuma formata ori de cate ori este necesar.

Adaugam legumele tocate marunt si le fierbem la foc potrivit.

Potrivim de gust cu sare si suc de lamaie.

Continuam fierberea pentru inca 5-10 minute, cat sa dea in clocot.

Oprim focul si adaugam smantana batuta impreuna cu cele doua oua.

Omogenizam compozitia si presaram verdeturile tocate marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

In loc de smantana, se poate folosi cu succes, un iaurt cremos, cu un procent de grasime ridicat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel cu cartofi