Ciorba de sfecla

de yafa in Ciorbe, 27 Iul 2010 | 4822 vizualizari

 

Rece sau calda, cu smantana sau natur este una din ciorbele verii.

 

INGREDIENTE

  • 500g de sfecla rosie( coapta la cuptor sau fiarta)
  • 4-5 cartofi
  • 3-4 morcovi
  • 1/4 de telina
  • 1 ceapa
  • tijele de la telina verde
  • 1 ardei alb
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1/2 legatura de leustean
  • 1/2 legatura de telina
  • 2 linguri de bors magic( daca folositi bors proaspat cam 1 l )
  • sare,
  • piper
  • apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de sfecla:

Curatam si spalam legumele. Le taiam cuburi, ceapa se toaca marunt si se inmoaie toate cu cele 2 linguri de ulei de masline. Acoperim cu multa apa si lasam sa fiarba.


Separat pregatim sfecla, pe care ori o coacem la cuptor, ori o fierbem. O taiam in cubulete. Cand legumele sunt aproape fierte adaugam sfecla si mai lasam sa dea cateva clocote, adaugam borsul magic si saram si piperam dupa gust. Taiam ierburile si le adaugam, stingem focul si acoperim cu un capac oala, lasam 10 minute si putem deja servi.


Se serveste cald sau rece, cu smantana sau natur.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Cris2711 1

05.11.2011, 00:24

VERONICA2607 1

17.03.2012, 20:20

ce bine arata!!!

yafa 1

25.08.2012, 01:03

Cris, Veronica, multumesc mult

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pastai uscate cu afumatura