Ciorba de purcel

de oanapl in Ciorbe, 25 Oct 2017 | 9832 vizualizari

COMENTARII (22)

RODIMUR 1

25.10.2017, 15:23

Arată foarte bine!

oanapl 1

25.10.2017, 15:26

Mulțumesc!

MotanLaOale 1

25.10.2017, 15:27

mirela0911 1

25.10.2017, 15:47

Buna ciorbica!

xana 1

25.10.2017, 15:48

oanapl 1

25.10.2017, 16:22

Vă mulțumesc!

Bunica 1

25.10.2017, 16:25

O portie fierbinte e tocmai buna pe aceasta vreme!

Ksenya 1

25.10.2017, 16:45

mmmmm cu bors de putina ...

Valclaudia 1

25.10.2017, 16:56

ce bunatateeeeee!!

vasimur 1

25.10.2017, 17:03

Rahela Velicu 1

25.10.2017, 17:08

Rocsi 1

25.10.2017, 19:53

Imi placeeee!

Auras12 1

25.10.2017, 22:20

mena29 1

27.10.2017, 11:47

Bună, ciorbița ta!

oanapl 1

27.10.2017, 13:55

Vă mulțumesc de aprecieri! Da, e pergectă pentru vremea asta!

dantes 1

27.10.2017, 16:52

Buna!

oanapl 1

28.10.2017, 21:09

madi_marin 1

29.10.2017, 18:50

imi plac ciorbele, mai ales cele cu carnita, asa ca...imi place ce ai pregatit

oanapl 1

29.10.2017, 20:07

Mulțumesc Madi!

mihaelar63 1

27.12.2017, 11:25

tina58 1

27.12.2017, 17:32

Deaga mea nu te supara pe mine ca nu te laud cum face majoritatea celor care care ti-au citit reteta, dar eu sunt scorpion si cand am ceva de spus spun pentru ca, asa cum zice si zodia mea, am dreptate. Tu zici ca aici ai o ciorba cu carne de porc dar dupa ingrediente eu as zice ca ai o ciorba de cartofi cu carne de porc! Daca ai ciorba de carne de porc de ce pui 8 cartofi dar numai o amarata de ceapa? Uite ce e, nimeni nu se naste invatat, nici eu n-am stiut foarte multe lucruri in ale gatitului si am incercat la viata mea tot felul de retete si de combinatii dar acum am 59 de ani si toti nazurosii ca-mi vin la masa spun ca ciorba asa buna ca la mine n-au mancat niciodata. Draga, cand faci o ciorba de carne nu ai nevoie de toate radacinoasele alea, nu-ti trebuie decat ceapa(dar 2-3 mai maricele nu una singura caci ceapa da gust mancarii nu pastarnacul sau radacina de patrunjel), 1-2 morcovi(depinde cat de mari sunt), 1-2 ardei grasi, 1-2 cartofi(2 mai mici sau 1 mare), 2-3 rosii sau rosii in bulion(nu bulion sau pasta de tomate, astea sunt bune pentru mancarurile cu sos), o mana de fidea, o leg. de leustean si o cana de bors sau zeama de varza(nu mai mult pentru ca va fi prea acra si nu mai simti gustul ciorbei) si daca nu ai "greturi" poti pune si 1-2 lingurite(nu linguri) de vegeta dar asta numai daca vrei caci iese la fel de buna si fara(eu am incercat si cu si fara). Incearca odata sa faci ciorba asta si cum ti-am zis eu si sa-mi spui cum e! Succes!

oanapl 1

27.12.2017, 22:38

Vă mulțumesc pentru sfaturi dna Tina. Eu nu spun că așa se face ciorba cu carne, ci doar că așa o fac eu pentru că le place membrilor familiei mele. O să încerc și rețeta dvs.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de coaste de porc