Ciorba de purcel

de oanapl in Ciorbe, 25 Oct 2017 | 9791 vizualizari

COMENTARII (22)

RODIMUR 1

25.10.2017, 15:23

Arată foarte bine!

oanapl 1

25.10.2017, 15:26

Mulțumesc!

MotanLaOale 1

25.10.2017, 15:27

mirela0911 1

25.10.2017, 15:47

Buna ciorbica!

xana 1

25.10.2017, 15:48

oanapl 1

25.10.2017, 16:22

Vă mulțumesc!

Bunica 1

25.10.2017, 16:25

O portie fierbinte e tocmai buna pe aceasta vreme!

Ksenya 1

25.10.2017, 16:45

mmmmm cu bors de putina ...

Valclaudia 1

25.10.2017, 16:56

ce bunatateeeeee!!

vasimur 1

25.10.2017, 17:03

Rahela Velicu 1

25.10.2017, 17:08

Rocsi 1

25.10.2017, 19:53

Imi placeeee!

Auras12 1

25.10.2017, 22:20

mena29 1

27.10.2017, 11:47

Bună, ciorbița ta!

oanapl 1

27.10.2017, 13:55

Vă mulțumesc de aprecieri! Da, e pergectă pentru vremea asta!

dantes 1

27.10.2017, 16:52

Buna!

oanapl 1

28.10.2017, 21:09

madi_marin 1

29.10.2017, 18:50

imi plac ciorbele, mai ales cele cu carnita, asa ca...imi place ce ai pregatit

oanapl 1

29.10.2017, 20:07

Mulțumesc Madi!

mihaelar63 1

27.12.2017, 11:25

tina58 1

27.12.2017, 17:32

Deaga mea nu te supara pe mine ca nu te laud cum face majoritatea celor care care ti-au citit reteta, dar eu sunt scorpion si cand am ceva de spus spun pentru ca, asa cum zice si zodia mea, am dreptate. Tu zici ca aici ai o ciorba cu carne de porc dar dupa ingrediente eu as zice ca ai o ciorba de cartofi cu carne de porc! Daca ai ciorba de carne de porc de ce pui 8 cartofi dar numai o amarata de ceapa? Uite ce e, nimeni nu se naste invatat, nici eu n-am stiut foarte multe lucruri in ale gatitului si am incercat la viata mea tot felul de retete si de combinatii dar acum am 59 de ani si toti nazurosii ca-mi vin la masa spun ca ciorba asa buna ca la mine n-au mancat niciodata. Draga, cand faci o ciorba de carne nu ai nevoie de toate radacinoasele alea, nu-ti trebuie decat ceapa(dar 2-3 mai maricele nu una singura caci ceapa da gust mancarii nu pastarnacul sau radacina de patrunjel), 1-2 morcovi(depinde cat de mari sunt), 1-2 ardei grasi, 1-2 cartofi(2 mai mici sau 1 mare), 2-3 rosii sau rosii in bulion(nu bulion sau pasta de tomate, astea sunt bune pentru mancarurile cu sos), o mana de fidea, o leg. de leustean si o cana de bors sau zeama de varza(nu mai mult pentru ca va fi prea acra si nu mai simti gustul ciorbei) si daca nu ai "greturi" poti pune si 1-2 lingurite(nu linguri) de vegeta dar asta numai daca vrei caci iese la fel de buna si fara(eu am incercat si cu si fara). Incearca odata sa faci ciorba asta si cum ti-am zis eu si sa-mi spui cum e! Succes!

oanapl 1

27.12.2017, 22:38

Vă mulțumesc pentru sfaturi dna Tina. Eu nu spun că așa se face ciorba cu carne, ci doar că așa o fac eu pentru că le place membrilor familiei mele. O să încerc și rețeta dvs.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu mugur de vitel