Ciorba de radacinoase cu mazare verde

de Valclaudia in Mancaruri de post, 16 Noi 2015 | 1473 vizualizari

 

Ciorba de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2-3 ardei grasi rosii
  • 2-3 morcovi
  • 1/4 radacina de telina
  • 1 pastarnac
  • 200 gr. mazare verde in conserva
  • cca 1500 ml apa plata
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • sare si piper dupa gust
  • mix din boabe de piper, 1/2 lingurita
  • verdeata proaspat tocata (patrunjel si marar)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de radacinoase cu mazare verde:

Legumele se curata, se spala apoi sub jet de apa rece.


Punem uleiul la incins intr-o oala, adaugam ceapa tocata si o lasam la sotat la foc potrivit 2-3 minute.


Trecem morcovii,pastarnacul si telina pe razatoarea cu ochiuri mari, apoi punem legumele rase peste ceapa sotata.


Continuam calirea legumelor cateva minute, adaugam si ardeii taiati bucatele, punem mixul din boabe de piper, adaugam apa plata si lasam sa foarba la foc mic pana fierb legumele.


Asezonam cu sare si piper macinat dupa gust, adaugam rosiile pasate si mazarea scursa din conserve.


Lasam sa mai dea ciorba cateva clocote, adaugam verdeata prospat tocata, oprim focul, lasam cateva minute, apoi servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de radacinoase cu mazare verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

miki_a 1

17.11.2015, 11:00

O idee buna pentru zilele de post si nu numai!

-Licurici- 1

18.11.2015, 10:46

Xandrinne 1

22.11.2015, 22:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata calda de iarna