Descoperă rețeta de broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola, un fel de mâncare savuros și sănătos. Află... citeste mai mult
Am gasit in piata rosii mai roze, mari si frumoasa, miroaseau demential si am zis ca sunt perfecte pentru o ciorba de vara ;) Au lasat o aroma deosebita ciorbei :)
Am curatat toate legumele, ceapa am tocat-o marunt, iar restul le-am taiat bucati mai mici si le-am pus la calit in ulei si putina apa. Cand s-au inmuiat, am adaugat rosiile tocate marunt, le-am lasat pana s-a format un sos, apoi am adaugat cam 2 l de apa. Am potrivit gustul cu sare si piper si am lasat sa fiarba 20 min. La final, am adaugat un pumn de fidea si patrunjel tocat. Am mai dat un clocot si a fost gata de servit.
Descoperă rețeta de broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola, un fel de mâncare savuros și sănătos. Află... citeste mai mult