Ciorba de rosii cu carne de porc

de ArianaBala in Ciorbe, 16 Mai 2012 | 5341 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc cu os 1,5kg
  • 1 kg rosii cherry (congelate am avut eu)
  • 700 ml suc de rosii
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura pasta de ardei
  • cateva feliute de ardei iute
  • 200-300 ml de zeama de varza
  • frunze de leustean
  • sare, piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii cu carne de porc:

-punem carnea intr-o oana cu apa cat sa o acopere putin si lasam sa fiarba cateva minute dupa care schimbam apa, adaugam putina sare si lasam sa fiarba bine pana ce carnea se desprinde de pe os;


-intre timp spalam, curatam si tocam legumele: morcovii, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel, cartofii si ardeiul gras le taiem in cubulete, rosiile cherry (proaspete sau congelate) le tocam la robot;


-cand carnea a fiert si s-a desprins de pe os, o scoatem din oala, o curatam de pe oase, o taiem cubulete si o adaugam din nou in ciorba odata cu legumele (exceptand rosiile);


-cand si legumele au fiert adaugam rosiile cherry, sucul de rosii si zeama de varza (pe care o fierbem in prealabil), pasta de ardei si ardeiul iute si mai lasam la fiert 5-10 minute;


-potrivim gustul de sare (daca mai e nevoie) si piper, adaugam leusteanul tocat marunt si ciorba este gata!


POFTA BUNA!

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu 1-2 linguri de smantana!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Sim0na 1

18.05.2012, 22:47

Foarte buna ciorbita!

ArianaBala 1

19.05.2012, 09:58

Buna buna...ne-a incalzit putin in zilele astea mohorate

Bya Ralu 1

11.06.2012, 11:19

super buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii cu oua intregi