Ciorba de rosii cu galuste din faina

de Patricia Iordache in Ciorbe, 3 Aug 2013 | 7817 vizualizari

 

Am gasit acest preparat la bucataras Alina (Explora Cuisine). N-am mancat niciodata ciorba de rosii cu galuste din faina si de aceea m-am gandit sa incerc. A iesit o bunatate!

 

INGREDIENTE

Pentru ciorba:

  • 1 morcov;
  • 1 ardei capia rosu;
  • 1 ceapa;
  • 1/2 de telina;
  • 300 ml. pasta de rosii;
  • patrunjel;
  • leustean;
  • sare;
  • piper;
  • 2 linguri cu ulei.

Pentru galuste:

  • 2 oua;
  • 100-110 gr. faina (depinde de marimea oului);
  • putina sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii cu galuste din faina:

Cum preparam ciorba:


Spalam legumele, le curatam si le tocam marunt.



Punem inttr-o oala 2 litri apa cu putina sare, piper si adaugam legumele tocate. Acoperim cu capac si lasam sa fiarba.


Dupa aproximativ 15 minute din momentul in care apa incepe sa fiarba, adaugam uleiul si pasta de rosii. Amestecam si si mai lasam sa fiarba 5 minute.


Cum pregatim galustele:


Amestecam ouale cu faina putin cate putin, amestecand continuu. Adaugam faina pana cand obtinem un amestec nici fluid nici dens.


Cand supa fierbe incet, luam o lingurita, o bagam in putina apa rece si luam din compozitia de galuste cate putin si introducem in oala, lasand galusca sa alunece usor de pe lingurita.


Procedam la fel pana ce terminam toata compozitia de galuste.


Daca vi se pare ca galusca se destrama, atunci mai adaugati faina.


Lasam galustele sa fiarba aproximativ 10 minute, oprim focul, adaugam patrunjel verde si leustean tocat marunt si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii cu galuste din faina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Krystyan Trendy 1

26.10.2013, 12:06

interesanta reteta

Panacris 1

24.01.2014, 07:44

Eu de regulă la ciorbele dulci pun găluște din făină

Alexandra Burz 1

27.10.2015, 14:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de stevie