Ciorba de salata

de alldaycooking in Ciorbe, 4 Mai 2011 | 1497 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 2 salate
  • 5-6 feliute de bacon
  • 1 pahar supa de pui
  • 1 pahar apa
  • 7 linguri de smantana
  • sare
  • 3 galbenuse
  • 2 linguri de faina
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata:

Ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt. Se calesc in putin ulei de masline. Salata se spala foarte bine si se taie fasiute care se adauga la ceapa si usturoi. Se calesc impreuna pentru aproximativ 5 minute amestecand din cand in cand. Apoi se adauga supa si apa si se lasa sa fiarba pana salata se inmoaie bine. Se ia de pe foc si se mixeaza pentru a obtine o crema fina. La sfarsit se adauga 5 linguri de smantana si putin sare, apoi se omogenizeaza. Baconul se taie fasiute si se prajeste pana se rumeneste usor. Se scaote pe o farfurie si se pastreaza cald. Galbenusele se amesteca cu 2 linguri de faina si 2 linguri de smantana si se prajest e in putin ulei de masline. Se intoarce omleta si se lasa sa se coaca pe ambele parti. Din omleta se pot decupa diferite forme, iar restul se taie cubulete mici.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

alldaycooking 1

05.05.2011, 18:33

Multumesc frumos!

cristiana_dana 1

06.05.2011, 16:06

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:25

imi place inima

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Ciorba usoara de legume