Ciorba de salata cu slanina afumata

de reisnaor_2006 in Supe/Ciorbe, 14 Mai 2015 | 3752 vizualizari

 

S-a facut salata in gradina si am trecut la treaba. Noua ne place mult, sper sa va placa si voua.

 

INGREDIENTE

  • 2 capatani de salata verde
  • 200 gr slanina afumata
  • 1 kg de lapte
  • 5 catei de usturoi
  • 3 oua
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata cu slanina afumata:

Salata se spala frunza cu frunza. Slanina se taie felii subtiri si se cresteaza si se pune in oala si se caleste la foc mic pana lasa untura si se rumeneste. Se adauga si usturoiul pisat. Mai lasati un minut pe foc si adaugati salata (eu am rupt-o cu mana).


Se lasa sa scada bine apa pe care o lasa salata si se adauga laptele. Galbenusurile de la oua le amestecam cu sare si piper si le punem peste salata.Lasam sa fiarba 10 minute si stingem focul. Pofta buna!



 

TIPS-URI

1

cand servim ciorba de salata putem adauga in farfurie otet dupa gust.

2

ouale le putem bate si le prajim in tigaie, cand omleta s-a racit putin o taiem feliute si o punem in ciorba de salata.

3

putem face ciorba si cu bacon afumat, cu ce ne dorim.

4

slanina ii da un gust deosebit.

5

putem adauga si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata cu slanina afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

reisnaor_2006 1

15.05.2015, 09:04

multumesc

simona72 1

15.05.2015, 14:01

Imi place tare mult ciorba de salata, dar fara slanina

dantes 1

16.05.2015, 11:51

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu dovlecei si urda

de Rocsi 9

ieri la 22:07

Covrigi de casa

ieri la 14:30

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare