Ciorba de salata de padure (untisor)

de Criss in Ciorbe, 2 Mai 2012 | 6496 vizualizari

 

Sambata si duminica am profitat de vremea superba si am fost la padure, ne-am plimbat, ne-am relaxat, am cules flori si am gasit salata de padure sau untisor cum i se mai spune. Am cules o plasuta de salata si am facut o ciorba delicioasa. Se prepara ca si clasica ciorba de salata verde, cu ceapa verde, usturoi, smantana din belsug. Optional se pot adauga si cubulete de bacon prajit sau omleta. Eu o prefer simpla.

 

INGREDIENTE

  • -un castron salata de padure
  • -2 fire ceapa verde
  • -2 catei de usturoi
  • -200 ml smantana
  • -1 galbenus de ou
  • -1 lingurita delikat
  • -sare dupa gust
  • -1 lingurita otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata de padure (untisor):

Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se pune apa peste ceapa, se lasa sa fiarba si intre timp se spala foarte bine salata si se pune la fiert. Se adauga usturoiul.(eu il dau pe razatoarea mica), delicatul. In final se adauga otetul si se mai fierbe putin. Galbenusul se amesteca cu smantana, apoi se adauga cate un polonic din ciorba fierbinte si se amesteca. In final tot amestecul de smantana se toarna peste ciorba, se mai lasa sa dea un clocot si e gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata de padure (untisor)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

iri_iri 1

02.05.2012, 22:54

jolygina 1

02.05.2012, 23:43

mmm vreauuu

Criss 1

03.05.2012, 15:39

Multumesc dragele mele. Mai am si pentru azi, asa ca cine mai doreste....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu ficatei de pui
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Minuturi reci cu branza, ceapa si chimen

de Ancutsa 5

ieri la 14:11

Pizza de toamna cu aluat nedospit

de Ancutsa 5

ieri la 11:55

Supa crema de dovleac cu ghimbir servita cu grisine in sunculita crud uscata

ieri la 10:35

Desert tort cu nuca, vin alb si trandafiri

de Ancutsa 5

pe 18.10 la 22:34

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata verde