Ciorba de salata verde cu kaiser si bacon

de Adrian2016 in Ciorbe, 26 Apr 2017 | 1731 vizualizari

 

Aceasta mancare imi aduce aminte de copilarie, o ciorba delicioasa si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 2 salate mari
  • 100 gr de bacon
  • 100 gr de kaiser
  • 4 catei de usturoi
  • 500 gr de lapte
  • 3 oua
  • otet
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata verde cu kaiser si bacon:

Pentru inceput, spalam foarte bine salata verde frunza cu frunza. De preferat este sa o rupeti, nu sa o taiati.


Baconul si kaiserul le taiem cubulete, fasii, dupa preferinta fiecaruia. Le calim intr-o oala, cu putin ulei. Adaugam usturoiul pisat si-l lasam sa se rumeneasca. Cand este gata, punem salata rupta bucati si o lasam sa-si lase apa, amestecand sa nu se prinda de fundul oalei.


Cand salata a lasat toata apa, adaugam laptele si o lasam sa fiarba.


Cand este aproape gata, batem cele trei oua cu sare si piper si turnam in oala, peste salata.


Potrivim ciorba cu otet dupa gust.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Ciorba poate fi mancata calda si rece, este un deliciu.

2

Putem inlocui baconul si kaiserul, cu slanina.

3

Usturoiul nu trebuie lasat mult la rumenit, pentru ca amareste ciorba.

4

In loc de lapte, putem folosi smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata verde cu kaiser si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

daniastefania 1

26.04.2017, 22:31

Ce bine se prezinta ciorba ta!

mihaelar63 1

27.04.2017, 02:53

Adrian2016 1

27.04.2017, 11:22

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu ciolan afumat si legume acrita cu zeama de varza