Ciorba de sira de porc cu taitei de casa

de Gicuta69 in Ciorbe, 29 Dec 2015 | 3045 vizualizari

 

O ciorbita tare gustoasa, excelenta  dupa mesele copioase de Craciun.
 

 

INGREDIENTE

  • 7 buc.sira de porc (cca 1,3 kg)
  • o ceapa
  • un morcov
  • ardei gras verde si rosu (am folosit congelat)
  • telina (am folosit congelata)
  • 300 g rosii la borcan puse pentru ciorba
  • 1 litru bors
  • sare
  • cateva fire de patrunjel si leustean
  • taitei preparati dintr-un ou : http://www.bucataras.ro/retete/taitei-de-casa-73745.html
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de sira de porc cu taitei de casa:

Spalam oasele bine si le punem la fiert in 3 liti de apa cu un praf de sare. Inlaturam spuma care se formeaza. Daca apa scade prea mult mai adaugam apa fierbinte.


Dupa ce oasele au fiert circa 30 de minute adaugam legumele congelate si ceapa si morcovul taiate cubulete. Lasam sa fiarba in continuare iar cand legumele devin moi adaugam si rosiile.


Separat dam borsul intr-un clocot si il turnam in ciorba. Potrivim gustul de sare.


Taiteii ii punem cand ciorba este aproape gata, in 4-5 minute fierb.


Adaugam verdeata tocata la sfarsit.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sira de porc cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Catalina L 1

30.12.2015, 22:32

o bunatate, bravo

Gicuta69 1

02.01.2016, 07:02

christyansen 1

12.01.2018, 14:32

f buna bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

Desert tort spirala cu crema de cafea si mascarpone

de Oana 9

ieri la 13:37

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare