Ciorba de spanac

de Michelle in Ciorbe, 28 Noi 2009 | 6088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr spanac
  • 3 l apa
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • ulei
  • acreala
  • 1 ou
  • marar
  • bulion de rosii
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac:

Apa+ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele le punem la foc. Curatam si tocam marunt spanacul. Cand morcovul e fiert adaugam spanacul, bulionul de rosi, sarea, uleiul, acreala si mararul tocat, lasam 5 minute sa fiarba dupa care turnam oul batut mai lasam 2 minute dupa care stingem focul. Pofta mare!

TIPS-URI

1

Se stie ca spanacul fiert sau preparat prin mijloace traditionale este daunator organismului. Daca in timpul prepararii isi schimba culoarea din verde proaspat in verde spre galben, atunci el devine daunator si nu trebuie consumat.

2

Este necesar ca spanacul sa fie OPARIT foarte putin sau CONSUMAT IN STARE CRUDA, de preferinta in salata sau cu cruditati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garnitura taraneasca de cartofi - Reteta simpla si gustoasa

pe 18.06 la 15:42

Frittata cu roșii cherry - Rețeta perfectă pentru un mic dejun sănătos

pe 18.06 la 09:40

Cartofi zdrobiți picanți la cuptor - Rețeta simplă pentru o garnitură gustoasă

pe 17.06 la 15:46

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu leustean