Ciorba de spanac cu afumatura

de Valclaudia in Ciorbe, 18 Mai 2014 | 6012 vizualizari

 

grozav de gustoasa... As manca in continuu ciorba de spanac, atat de mult imi place!

 

INGREDIENTE

  • afumatura (eu am avut piept de porc, cca 500gr.)
  • 500 gr. spanac proaspat
  • 1/2 borcan legume pentru ciorbe (morcov, pastarnac, telina, ardei gras)
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 2 fire ceapa verde
  • marar verde
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • oregano in otet (1 lingurita)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac cu afumatura:

Spalam spanacul in mai multe ape si il taiem fasii.


Ceapa verde se spala, se taie rondele, apoi se caleste in 2 linguri de ulei 2-3 minute.


Adaugam si bucatile de afumatura, le prajim impreuna cu ceapa, apoi punem cca 3l apa rece, sare si piper si lasam sa fiarba pana intra furculita usor in carne.


Adaugam spanacul, rosiile pasate,zarzavatul din borcan si mai lasam la fiert inca 20 minute.


La final presaram marar verde tocat si adaugam o lingurita de oregano in otet.


Lasam cca 5 minute oala acoperita sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mirela0911 1

18.05.2014, 18:12

alilianaa 1

18.05.2014, 19:11

o bunatate..

MotanLaOale 1

18.05.2014, 19:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de spanac