Ciorba de usturoi cu pui "nefugit"

de nadina73 in Ciorbe, 27 Oct 2010 | 4158 vizualizari

 

O ciorbita buna de tot

 

INGREDIENTE

  • 1 /2 pui galben gras (aproximativ 1,2 kg /jumatate pui)
  • 3 morcovi
  • 1radacina patrunjel
  • 1 felie de telina
  • 1 ceapa intreaga
  • 2 cartofi
  • 1 capata unturoi
  • 300 pasta de tomate
  • sare
  • patrunjel verde
  • 2 cuburi vegeta naturale (by sylvia)
  • 500 ml bors de casa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de usturoi cu pui "nefugit":

Se curata zarzavaturile se taie in bucatele ,cartofii se curata si se taie cubulete(cartofii se pun doar la final)


Jumatate de pui se portioneaza, se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare. Am avut un pui mare tare si galben si gras si mama zice hai sa facem o cioba de usutroi ,ca supa am avut si din pui asa gras ce sa faci?A iesit o ciobita buna de tot ,daca au papat si copii doua zile la rand din ea.


Deci sa trecem la ciorba nu la povesti,se lasa puiu sa fiarba putin se spumeaza bine dupa care se pun zarzavaturile taiate bucati si frunze de patrunjel verde(eu le leg cu ata sa nu imprastie prin toata ciorba)sare, cuburile de vegeta naturala si ceapa intreaga se lasa sa fiarba cu capac la foc potrivit 30 minute dupa care se pun cartofii taiati cubulete mici si usturoiul pisat se lasa sa fiarba 15-20 minute dupa care se scoate patrunjelul verde afara si se pune borsul si pasta de tomate. Se se mai fierbe 10-15 minute si ciorbita e gata.


Se serveste cu patrunjel verde tocat si mamaliguta si bucatelele de carne


PS.Imi pare tare rau ca nu am mai multe poze,dar ciorbica e pregatita de buni ,iar eu nu eram acasa,iar buni nu a facut poze.Se vede din poze cata garsime a mai ramas pe ciorba dupa ce s-a racit si cat s-a mai aruncat inca de pe ea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de usturoi cu pui "nefugit"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

ony 1

29.10.2010, 09:31

da,e super cu usturoi,am pus si eu la o ciorbitza,dar de cartofi,puiul fugise cu totul

Rocsi 1

29.10.2010, 11:30

poate sa ii plak ..sa isi fak eu nu ii fac

Cris2711 1

12.03.2011, 11:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

Pizza fetelor

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe cu carne de porc