Ciorba de usturoi cu pui "nefugit"

de nadina73 in Ciorbe, 27 Oct 2010 | 5468 vizualizari

 

O ciorbita buna de tot

 

INGREDIENTE

  • 1 /2 pui galben gras (aproximativ 1,2 kg /jumatate pui)
  • 3 morcovi
  • 1radacina patrunjel
  • 1 felie de telina
  • 1 ceapa intreaga
  • 2 cartofi
  • 1 capata unturoi
  • 300 pasta de tomate
  • sare
  • patrunjel verde
  • 2 cuburi vegeta naturale (by sylvia)
  • 500 ml bors de casa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de usturoi cu pui "nefugit":

Se curata zarzavaturile se taie in bucatele ,cartofii se curata si se taie cubulete(cartofii se pun doar la final)


Jumatate de pui se portioneaza, se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare. Am avut un pui mare tare si galben si gras si mama zice hai sa facem o cioba de usutroi ,ca supa am avut si din pui asa gras ce sa faci?A iesit o ciobita buna de tot ,daca au papat si copii doua zile la rand din ea.


Deci sa trecem la ciorba nu la povesti,se lasa puiu sa fiarba putin se spumeaza bine dupa care se pun zarzavaturile taiate bucati si frunze de patrunjel verde(eu le leg cu ata sa nu imprastie prin toata ciorba)sare, cuburile de vegeta naturala si ceapa intreaga se lasa sa fiarba cu capac la foc potrivit 30 minute dupa care se pun cartofii taiati cubulete mici si usturoiul pisat se lasa sa fiarba 15-20 minute dupa care se scoate patrunjelul verde afara si se pune borsul si pasta de tomate. Se se mai fierbe 10-15 minute si ciorbita e gata.


Se serveste cu patrunjel verde tocat si mamaliguta si bucatelele de carne


PS.Imi pare tare rau ca nu am mai multe poze,dar ciorbica e pregatita de buni ,iar eu nu eram acasa,iar buni nu a facut poze.Se vede din poze cata garsime a mai ramas pe ciorba dupa ce s-a racit si cat s-a mai aruncat inca de pe ea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de usturoi cu pui "nefugit"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

ony 1

29.10.2010, 09:31

da,e super cu usturoi,am pus si eu la o ciorbitza,dar de cartofi,puiul fugise cu totul

Rocsi 1

29.10.2010, 11:30

poate sa ii plak ..sa isi fak eu nu ii fac

Cris2711 1

12.03.2011, 11:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

7316 puncte

Constelatialeu

5023 puncte

mihaelar63

4718 puncte

Rocsi

4374 puncte

mirela0911

4107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limba soacrei - aperitiv rusesc din vinete

de RODIMUR 7

ieri la 22:23

Tiramisu cu cocos

de Meea 4

ieri la 21:46

Compot de cirese galbene cu lamaie si menta

de katty 6

ieri la 21:08

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza proaspata cu smantana