Ciorba de vacuta

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 29 Aug 2010 | 16856 vizualizari

COMENTARII (15)

madi_marin 1

29.08.2010, 10:19

mm....buna tare....

Rocsi 1

29.08.2010, 11:48

Corinuta 1

29.08.2010, 13:17

yamii! azi vin la tine la masa.....5 furcu!

Bucataras Medi 1

29.08.2010, 14:29

Corina, ma iei si pe mine?..................

nadina73 1

29.08.2010, 15:03

super buna madi,hai rapid

nadina73 1

29.08.2010, 15:04

rocsi vino am pt toate

nadina73 1

29.08.2010, 15:04

si cu tine orcium scap usor ca tu la cat manci ca o vrabiuta

nadina73 1

29.08.2010, 15:04

ce bine ar fi corinuta

nadina73 1

29.08.2010, 15:05

medi mai intrebi ,hai o ajungi din urma

mariac 1

29.08.2010, 21:04

da e buna vacuta

nadina73 1

30.08.2010, 00:48

si inca cum buni

danis 1

30.08.2010, 12:30

buna ciorba

nadina73 1

01.09.2010, 16:07

Adinacarla 1

05.09.2010, 01:47

gustoasa

mihaelar63 1

05.09.2010, 23:28

o farfuriuta te rog , ca stiu ca e buna tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mușuroi de cârtiță

ieri la 23:40

Creveti cu usturoi reteta rapida si sanatoasa

ieri la 22:46

Reteta delicioasa de Prajitura cu miere si crema de vanilie, gust autentic si textura fina

de Miha 9

ieri la 22:36

Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post

de laura_n 7

ieri la 17:01

Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post

ieri la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de Burta a la Nico