Ciorba de vacuta

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 29 Aug 2010 | 13538 vizualizari

 

o ciorba de vacuta ca la mama acasa

 

INGREDIENTE

  • oase de vacuta (eu am luat unu cu carne si unu cu maduva)
  • 300 g carne de vita taiate cubulete
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 feliuta de telina
  • 1 ardei verde mic
  • 1/2  ardei rosu
  • 1 mana de conopida buchetele
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 1 lamaie
  • 1 cana de bors de casa
  • 2 linguri de legume uscate (by sylvia)
  • sare
  • frunze de patrunjel
  • 1 frunza de telina
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Se pun oasele cu carnea taiata cubulete sa fiarba in apa cu sare si se spumeaza bine.


Morcovul,patrunjelul,telina se taie cubulete si se calesc in ulei apoi se pune ardeiul taiat si el cubulete .


Cand oasele cu carnea au dat cateva clocote si am spumat bine se pun zarzavaturile calite in ulei si se lasa sa fiarba bine toate impreuna .Se pun si frunzele de patrunjel si telina legate cu putina ata si ceapa intreaga.Dupa 30 minute se pune si cartoful taiat cubulete si conopida desfacute buchetele mici.


Cand ciorba e gata se pune sucul de la 1 lamaie stoarsa si 1 cana de bors de casa (am pus eu )patrunjel verde tocat si ciorba e gata.


La final se scoate ceapa afara si oasele iar carnea de pe oase se ia jos si se pune in ciorba(e putina carnita pe oase dar e super buna)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

nadina73 1

01.09.2010, 16:07

Adinacarla 1

05.09.2010, 01:47

gustoasa

mihaelar63 1

05.09.2010, 23:28

o farfuriuta te rog , ca stiu ca e buna tare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu scarita marinata