Ciorba de varza cu carne proaspata de porc

de adasev12 in Ciorbe, 7 Aug 2011 | 21047 vizualizari

 

o aveam in calculator de ceva vreme...si mi-am zis ca merita o postare...Ciorba de varza cu carne proaspata de porc, o reteta simpla, grozav de buna.

 

INGREDIENTE

  • 500 g cane de porc
  • o varza potrivita ( eu folosesc creata, ca e mai dulce si mai verde)
  • marar proaspat, cimbru ( de care este), patrunjel verde
  • o ceapa
  • un ardei
  • telina
  • bulion dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu carne proaspata de porc:

O reteta simpla de Ciorba de varza cu carne proaspata de porc.


Se spala carnea si se taie marunt, apoi se pune intr-o oala la fiert.


Se spumeaza bine apoi se adauga o lg-ita de sare,se lasa sa fiarba pe jumatate apoi se adauga ceapa si ardeiul taiate marunt, telina in bucata intreaga( eu telina o scot la sf arsit din ciorba si o arunc)varza taiata , marar si cimbru si cateva linguri bune de bulion .


Se lasa la fiert pana e gata...


Recomand cu caldura sa preparati Ciorba de varza cu carne proaspata de porc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu carne proaspata de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

adasev12 1

08.08.2011, 18:02

miuta, alinutzika...

Ubulika 1

09.08.2011, 12:02

mamaieelena 1

09.08.2011, 23:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu pleurotus