Ciorba de varza cu carne proaspata de porc

de adasev12 in Ciorbe, 7 Aug 2011 | 25690 vizualizari

 

o aveam in calculator de ceva vreme...si mi-am zis ca merita o postare...Ciorba de varza cu carne proaspata de porc, o reteta simpla, grozav de buna.

 

INGREDIENTE

  • 500 g cane de porc
  • o varza potrivita ( eu folosesc creata, ca e mai dulce si mai verde)
  • marar proaspat, cimbru ( de care este), patrunjel verde
  • o ceapa
  • un ardei
  • telina
  • bulion dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu carne proaspata de porc:

O reteta simpla de Ciorba de varza cu carne proaspata de porc.


Se spala carnea si se taie marunt, apoi se pune intr-o oala la fiert.


Se spumeaza bine apoi se adauga o lg-ita de sare,se lasa sa fiarba pe jumatate apoi se adauga ceapa si ardeiul taiate marunt, telina in bucata intreaga( eu telina o scot la sf arsit din ciorba si o arunc)varza taiata , marar si cimbru si cateva linguri bune de bulion .


Se lasa la fiert pana e gata...


Recomand cu caldura sa preparati Ciorba de varza cu carne proaspata de porc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu carne proaspata de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

adasev12 1

08.08.2011, 18:02

miuta, alinutzika...

Ubulika 1

09.08.2011, 12:02

mamaieelena 1

09.08.2011, 23:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan