Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata

de Constelatialeu in Ciorbe, 22 Feb 2013 | 4418 vizualizari

 

Pofta-i pofta si trebuie satisfacuta.

 

INGREDIENTE

  • cca 300 g fasole boabe
  • 9 bucatele de coasta de porc
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 3 cepe
  • 1 lingurita ''secretul gustului legume''
  • 1 legatura marar
  • 1 lingurita tarhon maruntit
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata:

Fasolea se pune la inmuiat de seara.Dimineata se pune la fiert si se schimba de 3 ori apa.Dupa ce am schimbat si a treia oara apa,adaugam bucatelele de coasta si le lasam sa fiarba impreuna cu fasolea.Separat curatam legumele,ceapa o taiem marunt,morcovul,telina,pastarnacul le dam pe razatoarea mare.Toate legumele le calim in 50 ml ulei incins,pana incep sa sticleasca.Cand sunt gata calite le punem in oala unde fierbe fasolea si costita.Adaugam lingurita de secretul gustului,nu mai punem sare ,isi lasa si de la coasta afumata si este suficient.La final cand sunt toate fierte se adauga mararul si tarhonul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

22.02.2013, 22:25

Ce m-as aseza la masa sa servesc o portie!

marcela1979 1

25.02.2013, 02:50

imi place mult aceasta ciorba servita cu salata de ceapa rosie

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 23:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Zama de fasole boabe