Ciorba de varza (Luscos)

de MIUTA in Ciorbe, 9 Noi 2010 | 11917 vizualizari

 

In Bistrita o numim Luscos,este o ciorbica delicioasa si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • o varza de 1 kg,
  • o ceapa potrivita,
  • 2 morcovi,
  • telina,
  • pastranac si patrunjel toate radacina,
  • costita si carnati afumati,
  • 300ml smantana,
  • 2 galbenuse de ou,
  • cimbru.
  • marar si patrunjel frunze.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza (Luscos):

Intr-o cratita se pune putin ulei si morcovul dat pe razatoarea mica si se lasa la dunstuluit la foc mic 5 minute, se adauga ceapa pe urma pasta de ardei si zarzavatul taiat cubulete se mai lasa cateva minute si se pune apa.In apa se pune la fiert costita taiata cubulete si carnatul afumat taiat rondele.Se adauga sarea si cimbru si se lasa sa fiarba pana e aproape fiarta carnea.Se adauga varza taiata fideluta si se fierbe.


Cand e fiarta varza se pregateste intr-un bol smantana cu galbenusele in care se pune treptat cate un polonic de supa fierbinte si se amesteca mereu pana compozitia din bol e fierbine.Se toarna peste ciorba din cratita si se amesteca.La final se adauga putin patrunjel si marar o legatura mare tocate fin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza (Luscos)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Corinuta 1

10.11.2010, 11:47

buna varza! place!

Gurmanzii 1

21.11.2010, 21:20

-Miti- 1

07.12.2010, 22:10

bun ,tare bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de spanac, loboda si salata verde cu omleta