Ciorba de vita cu legume la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de T I M E A in Multicooking, 15 Apr 2019 | 121 vizualizari

 

Ciorba de vita cu legume la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, o ciorba gata in doar 30 de minute cu ajutorul acestui nou ajutor in bucatarie de care sunt foarte incantata. Pe langa avantajul timpului scurt de gatire, e de mentionat si cel al gustului si faptul ca toate ingredienetele se fierb in acelasi timp, indiferent ca e vorba de zarzavaturi, carne sau cartofi.

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de vita Premium Angus
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa potrivita
  • 2 morcovi
  • 1 gulie
  • o felie telina radacina
  • ½ ardei verde
  • 3-4 cartofi
  • 1 lingurita rasa sare de Himalaya
  • ½ lingurita piper negru macinat
  • 3 linguri pasta de gogosari cu rosii
  • 2 l de apa
  • In plus:
  • 1 galbenus de ou
  • 1 lingura smantana
  • Tarhon
  • Sucul de la ½ lamaie mica
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vita cu legume la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:


  • Conectam Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent, apoi apasam butonul BROWN/SOTE, selectam timpul 15 de minute si apasam START/Stop.

  • Punem o lingura de ulei in vas si dupa 2-3 minute adaugam carnea taiata cubulete mici si amestecam cu spatula.

  • Adaugam pe rand amestecand in vas ceapa si ardeiul tocate marunt, morcovul taiat rondele si telina, gulia si cartofii taiate cubulete.

  • Adaugam apoi sarea, piperul si pasta de gogosari si turnam peste carnea si legumele calite, 2 litri de apa.

  • Punem capacul si inchidem conform indicatorului inchis, apasam functia SOUP si timpul de 30 de minute.

  • Verificam sa fie inchisa supapa pentru aburi si apasam butonul START/STOP.

  • La terminarea programului, cu ajutorul unei spatule eliberam supapa de aburi si lasam asa timp de 10-15 minute, apoi cu ajutorul unei manusi de bucatarie desfacem capacul cu grija.

  • Adaugam tarhonul tocat si sucul de lamaie, iar dupa ce s-a racit usor adaugam si galbenusul de ou amestecat cu smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vita cu legume la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

T I M E A 1

17.04.2019, 18:37

Ma bucur ca va place

Panacris 1

18.04.2019, 13:55

dantes 1

20.04.2019, 07:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bors de curcan pregatit la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune