Ciorbă de viţel

de diaconta in Supe/Ciorbe, 3 Feb 2013 | 11004 vizualizari

 

O ciorbiţă absolut delicioasă.Spun asta fără nici o urmă de modestie.Imi plac foarte mult ciorbiţele astea cu multe legume si drese cu smântână.Dar mai bine va spun cum am facut-o,ciorba evident.

 

INGREDIENTE

  • O bucata de carne de vitel cu os,cam300 g am avut eu
  • 3 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • Gulie
  • Telina radacina
  • 200 g smântâna
  • 2 galbenusuri de ou
  • O lingura ulei
  • ½ cub Bors magic
  • Leustean,frunza de telina
  • Marar si patrunjel verde
  • Sare,piper alb
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de viţel:

Am fiert carnea de viţel în apa cu sare si am cules spuma care se face deasupra.Când a fost fiarta de jumatate,am strecurat-o si am taiat carnea bucatele mici.


Zarzavatul l-am curatat si l-am taiat cubulete mici.L-am pus sa se caleasca cu putin ulei,apoi l-am pus peste supa de carne.


Când a fiert si zarzavatul,am pus leusteanul,frunza de telina si piper.


Am dizolvat ½ de cub de Bors magic în putina ciorba si l-am pus în oala.


Galbenusurile le-am amestecat cu smântâna,apoi am pus ciorba fierbinte câte putin pâna am obtinut o temperatura apropiata de cea din oala.


Am tras oala de pe foc si am pus compozitia de ou cu smântâna,amestecând cu telul.


Am pus oala iarasi pe foc si am adaugat patrunjelul si mararul verde.


Dupa ce a mai dat doua clocote am oprit focul.



Poftă bună!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de viţel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (49)

diaconta 1

01.07.2015, 16:24

Mihaela,la niciodata nu sunt prea multi ))
Punem si in ciorba de salata verde si iese o minunatie,cu afumatura si iaurt

mihaelar63 1

01.07.2015, 17:58

Die sa-ti spun drept eu am gandit ca fiecare foloseste cati are. Da n-am scris din prima )

diaconta 1

01.07.2015, 21:20

Mihaela ))))))) chiar asa,uneori as pune mai mult da' daca nu am )))))))))

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Bors de peste