Ciorba de vitel cu dovlecel

de Rahela Velicu in Ciorbe, 15 Ian 2018 | 4145 vizualizari

COMENTARII (36)

MotanLaOale 1

15.01.2018, 17:51

Rahela Velicu 1

15.01.2018, 17:55

vasimur 1

15.01.2018, 18:03

RODIMUR 1

15.01.2018, 18:18

Rahela Velicu 1

15.01.2018, 18:19

laura_n 1

15.01.2018, 18:46

Este tare gustoasa!

mihaelar63 1

15.01.2018, 18:48

Foarte buna !!! Si eu am fond de vitel , legume dar am sa pun spanac de aceasta data in el

Rahela Velicu 1

15.01.2018, 18:50

Am spanac la congelator, dar nu am avut ideea Data viitoare asa voi pune si eu

Rahela Velicu 1

15.01.2018, 18:51

Merci!

mihaelar63 1

15.01.2018, 18:56

Eu mereu prepar o supa limpede de pui sau vita cu legume .Jumatate o prepar cu taitei sau galuste si cealalta jumatate , a doua zi cu spanac , salata , legume verzi diverse . Le diferentiez prin condimentare , folosirea de ierburi aromatice si inacrirea cu smantana, iaurt sau rosii

mirela0911 1

15.01.2018, 19:00

Ce ciorbica buna ai facut!

Rahela Velicu 1

15.01.2018, 19:02

Merci, Mirela!

Rahela Velicu 1

15.01.2018, 19:05

Mihaela, uite ca asta este o idee super buna,sa imparti supa. Ies 2 ciorbite diferite ca gust, n doar una singura... Merci pentru pont, mi-ai dat 2 idei super

Rocsi 1

15.01.2018, 19:35

Cred ca a iesit gustoasa!

Rahela Velicu 1

15.01.2018, 19:40

Daa, sotul a cert si portia a 2-a

madi_marin 1

15.01.2018, 19:48

mmm....buna!

Rahela Velicu 1

15.01.2018, 19:52

oanapl 1

15.01.2018, 20:02

Delicioasă!

Panacris 1

15.01.2018, 20:17

Bunica 1

15.01.2018, 21:35

Tocmai buna pe o vreme ca adta!

Catalina L 1

15.01.2018, 22:18

excelenta

xana 1

15.01.2018, 22:20

Foarte buna

Rahela Velicu 1

15.01.2018, 22:29

Daa, este ideala oricand!

Rahela Velicu 1

15.01.2018, 22:30

Ancutsa 1

15.01.2018, 22:44

Immm, ce buna e!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de usturoi