Ciorba de vitel cu galuscute

de mihaelar63 in Ciorbe, 27 Noi 2015 | 3382 vizualizari

COMENTARII (17)

Constelatialeu 1

27.11.2015, 21:17

Asta-i vitelul de la poarta noua?

mihaelar63 1

27.11.2015, 21:18

Asta e cel de la poarta veche . Cel de la poarta noua da din picior si soseste proaspat sambata

RuxyRux 1

27.11.2015, 21:23

Cu galuscute ...ce frumos a sunat asta ...arata incredibil! Desi nu pap..apreciez.... ca tare bine gatesti scumpo!

Constelatialeu 1

27.11.2015, 21:25

Ce bogatane esti, ai si nou si vechi...ma mut la tine..

Zamfira 1

27.11.2015, 21:31

Super!!!!!!!!! Tare buna ai facut-o, imi place, nu as refuza o portie mai mare!!!!

delia64 1

27.11.2015, 21:35

Bunatateee !!!

Bya Ralu 1

27.11.2015, 21:36

buna :_bd

Merisor 1

27.11.2015, 21:44

Si vitelu'mi place si galuscutele

MotanLaOale 1

27.11.2015, 21:46

buna buna

Rocsi 1

27.11.2015, 21:59

Uite ca ai gasit si o reteta de ciorbita pentru astazi

CameliaR 1

27.11.2015, 22:47

Aiii, ce bunatate de cirbita!

Rita Ilies 1

27.11.2015, 23:08

Ooooo, din asta și io vreau.

miki_a 1

28.11.2015, 00:55

Buna Ciorbita! Trebuie sa recunosc ca nu am mancat niciodata galuscute din faina, dar cred ca sunt tare bune!

Catalina L 1

02.12.2015, 14:44

top, extra..

Gicuta 1

03.12.2015, 09:43

Imi plac galustile din faina, eu de regula le folosesc in sosuri dar am sa le incerc si in ciorbe.

mihaelar63 1

03.12.2015, 17:01

Gicuta , de regula in ciorbe cu smantana le folosesc . De data aceasata am incercat si ina aceasta si mi-a placut mult

mihaelar63 1

03.12.2015, 17:03

Ela galuscutele de faina se folosesc in paprocas sau mancare de mazare scazuta cu ingroseala de lapte sau smantana . Sincer eu am mancat prima data iin supa intr-una preparata la restaurant , ii spunea supa poloneza cu mazare .Ne place si am repetat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare