Ciorba de vitel cu galuscute

de mihaelar63 in Ciorbe, 27 Noi 2015 | 1068 vizualizari

 

   Ciorba taraneasca am tot servit. De aceasta data  am dorit sa schimb ceva. Ne plac mult galuscutele  cu faina si am optat pentru ele.

 

INGREDIENTE

  • 600 g fleica vitel
  • 2 linguri ulei
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 telina
  • 1 gogosar
  • 1 lingurita pasta iute de ardei
  • 1 lingurita boia rosie de ardei
  • 2 fire leustean uscat
  • 1 pahar bulion rosii
  • 2 oua
  • faina alba
  • sare
  • frunze telina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel cu galuscute:


  1. Pentru inceput se curata fleica de vitel de pielite, se spala, se taie cuburi.

  2. Puneti cuburile de carne la fiert in tr-o oala cu 3 l apa. Sarati. Spumati daca este nevoie.

  3. Legumele se curata, se spala si se taie cubulete. Se calesc intr-o tigaie cu putin ulei. Adugati boiaua si pasta de ardei.

  4. Se amesteca legumele sotate si firele de leustean cu carnea ce fierbe in oala

  5. Dupa 20 minute incercati sa vedeti daca carnea si morcoul sunt patrunse.

  6. Se bat ouale spuma, se sareaza si se omogeizeaza cu faina alba. Compozitia trebuie sa fie de consistenta unei smantani grase.

  7. Se pun galuscute subtiri in ciorba cu ajutorul unei linguri pe care o treceti de fiecare data prin lichidul fierbinte.

  8. Adugati bulionul si mai fierbeti 5 minute. Scoateti firele de leustean afara din oala.

  9. Sarati daca mai este nevoie si serviti ciorba decorata cu frunzulite de telina verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel cu galuscute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Gicuta69 1

03.12.2015, 09:43

Imi plac galustile din faina, eu de regula le folosesc in sosuri dar am sa le incerc si in ciorbe.

mihaelar63 1

03.12.2015, 17:01

Gicuta , de regula in ciorbe cu smantana le folosesc . De data aceasata am incercat si ina aceasta si mi-a placut mult

mihaelar63 1

03.12.2015, 17:03

Ela galuscutele de faina se folosesc in paprocas sau mancare de mazare scazuta cu ingroseala de lapte sau smantana . Sincer eu am mancat prima data iin supa intr-una preparata la restaurant , ii spunea supa poloneza cu mazare .Ne place si am repetat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei cu iaurt