Ciorba de zarzavat cu orez si otet de pe ardei iute

de mihaelaradu in Ciorbe, 21 Mar 2011 | 5743 vizualizari

 

E o ciorba usoara, repede si usor de facut :)

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel (mica)
  • 1 ceapa medie
  • 1 canita (de cafea) de orez
  • 150 ml smantana
  • 1 galbenus de ou
  • 2 cuburi knorr/ vegeta
  • 2-3 linguri de otet de pe ardei iute
  • 1 ardei iute murat/proaspat taiat rondele
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de zarzavat cu orez si otet de pe ardei iute:

1. Ceapa taiata marunt se caleste intr-o lingura de ulei pana devine sticloasa. 

2. Morcovul si patrunjelul date pe razatoarea mare se calesc impreuna cu ceapa.

3. Adaugam apa si lasam sa fiarba la foc mic. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam orezul spalat.

4. Galbenusul de ou se freaca cu smantana si cu cateva linguri de ciorba fierbinte. Compozitia se adauga la ciorba si se lasa sa mai dea 2-3 clocote impreuna.

5. Potrivim de gust cu vegeta, otet de pe ardei iute la borcan si ardeiul taiat rondele.

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de zarzavat cu orez si otet de pe ardei iute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vara cu dovlecel