Ciorbă din piept de porc

de ionix in Ciorbe, 16 Oct 2010 | 10957 vizualizari

COMENTARII (15)

ela 1

16.10.2010, 17:51

dar gatesti nu te joci

Adinacarla 1

16.10.2010, 18:00

Rocsi 1

16.10.2010, 18:16

stiu si eu cum e cu aburii ..k si eu cand fac de mancare ,mai pozez fierbinte si se vad aburii

ionix 1

16.10.2010, 18:21

@Ela... nu chiar am facut-o cam acum doua saptamani... dar daca stau 2-3 zile pe bucataras, atunci postez tot ce fac intr-o saptamana

@Adina..pofta mare

@Roxy... eu mai aburesc si lentilele

Bucataras Medi 1

16.10.2010, 18:59

ionix, asa-i ca nici de aici nu ai mnacat?....................offffffffffffffff, greu,greu..............

ionix 1

16.10.2010, 19:04

@Medi... mie nu mi-e greu mie nu-mi plac ciorbele iar daca mananc, eu nu mananc carnita deloc... adica doar zeama strecurata de aia-mi place mult aia de rosii sau de morcovi mi-e greu pt ca n-am voie la KFC si mezeluri eram mare fan, stiu ca nu era un obicei sanatos... de cand sunt pe bucataras mananc mai sanatos

mena29 1

16.10.2010, 20:58

a fost foooarte buna

ionix 1

16.10.2010, 21:06

@Mena... ma bucur ca ti-a placut

mena29 1

16.10.2010, 21:08

m-am ars putin la limba da trece

ionix 1

16.10.2010, 21:12

@mena... data viitoare sa sufli si-n iaurt

Laly 1

16.10.2010, 23:58

Un castron si la mine

mihaelar63 1

17.10.2010, 02:24

bine ca m-ati avertizat ca ma repezeam si eu la ciorba prea fierbinte

nadina73 1

17.10.2010, 23:36

vreau si eu un castonel fierbintedau 5 linguri ca furcile

ionix 1

17.10.2010, 23:45

@Laly... dar nu de porc..

@Mihaela... pai, doar nu vrei sa faci basici pe limba

@Nadina... iti dau

christyansen 1

14.05.2012, 19:29

o ciorbica excelenta bv bv bv

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tochitura de porc la cratita, cu mamaliga si cas framantat