Ciorbă din piept de porc

de ionix in Ciorbe, 16 Oct 2010 | 5061 vizualizari

 

pozele nu-s prea clare din cauza ca era fierbinte, aburii bata-i vina :S:S

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de porc
  • 2 gogosari
  • Doua linguri cu zarzavat
  • 600 ml bors
  • 2 morcovi
  • Doua cepe
  • telina mica
  • 150 ml suc de rosii
  • 1 pastarnac mare
  • rola cu taitei de casa
  • legatura de patrunjel
  • 3,5 l apa
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă din piept de porc:

Dupa ce am curatat si spalat legumele, Se pregatesc astfel:


-ceapa taiata cubulete


-Morcovul taiat cubulete


-gogosarii taiati cubulete


- pastarnacul taiat fasii mai groase


-telina taiata-n 4


Pieptul de porc se spala bine, se opareste si apoi se spala iar in apa calda.


Se pune iar la fiert in apa calda si cand apa incepe sa clocoteasca adaugam legumele, cozile de patrunjel si zarzavatul.


Se fierbe la foc iute pana incepe a da in clocot si apoi lasat la foc mic.


Lasam sa fiarba vreo o ora si ceva iar apoi adaugam sucul de rosii.


Cand carnea e aproape fiarta adaugam borsul, care a fost dat intr-un clocot inainte.


Lasam sa dea iar intr-un clocot si adaugam taiteii.


Dupa 8-9 minute adaugam sare si piper dupa gust iar apoi stingem focul.


Punem patrunjel tocat si servim.


Sotul a servit-o cu un ardei iute gras in farfurie.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă din piept de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

nadina73 1

17.10.2010, 23:36

vreau si eu un castonel fierbintedau 5 linguri ca furcile

ionix 1

17.10.2010, 23:45

@Laly... dar nu de porc..

@Mihaela... pai, doar nu vrei sa faci basici pe limba

@Nadina... iti dau

christyansen 1

14.05.2012, 19:29

o ciorbica excelenta bv bv bv

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu piept de porc afumat