Ciorbă din piept de porc

de ionix in Ciorbe, 16 Oct 2010 | 6290 vizualizari

 

pozele nu-s prea clare din cauza ca era fierbinte, aburii bata-i vina :S:S

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de porc
  • 2 gogosari
  • Doua linguri cu zarzavat
  • 600 ml bors
  • 2 morcovi
  • Doua cepe
  • telina mica
  • 150 ml suc de rosii
  • 1 pastarnac mare
  • rola cu taitei de casa
  • legatura de patrunjel
  • 3,5 l apa
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă din piept de porc:

Dupa ce am curatat si spalat legumele, Se pregatesc astfel:


-ceapa taiata cubulete


-Morcovul taiat cubulete


-gogosarii taiati cubulete


- pastarnacul taiat fasii mai groase


-telina taiata-n 4


Pieptul de porc se spala bine, se opareste si apoi se spala iar in apa calda.


Se pune iar la fiert in apa calda si cand apa incepe sa clocoteasca adaugam legumele, cozile de patrunjel si zarzavatul.


Se fierbe la foc iute pana incepe a da in clocot si apoi lasat la foc mic.


Lasam sa fiarba vreo o ora si ceva iar apoi adaugam sucul de rosii.


Cand carnea e aproape fiarta adaugam borsul, care a fost dat intr-un clocot inainte.


Lasam sa dea iar intr-un clocot si adaugam taiteii.


Dupa 8-9 minute adaugam sare si piper dupa gust iar apoi stingem focul.


Punem patrunjel tocat si servim.


Sotul a servit-o cu un ardei iute gras in farfurie.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă din piept de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

nadina73 1

17.10.2010, 23:36

vreau si eu un castonel fierbintedau 5 linguri ca furcile

ionix 1

17.10.2010, 23:45

@Laly... dar nu de porc..

@Mihaela... pai, doar nu vrei sa faci basici pe limba

@Nadina... iti dau

christyansen 1

14.05.2012, 19:29

o ciorbica excelenta bv bv bv

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Musaca de cartofi cu varza si carne
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta cu cartofi si altele