Ciorba de pui a la grec

de Alexandra Burz in Ciorbe, 17 Noi 2013 | 15636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne de pui
  • 4 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa mare
  • 2 ardei grasi
  • 2 cartofi mari
  • 100 gr orez
  • 1 gulie
  • 200 ml smantana 20 % grasime
  • 2 oua
  • tarhon murat
  • patrunjel verde (frunze)
  • ulei
  • apa
  • sare
  • piper
  • vegeta
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la grec:

Se curata , se spala si se taie legumele fiecare corespunzator

Carnea se spala si se taie cubulete

Se pun legumele la calit in putin ulei, mai putin cartofii, se adauga carnea, apa si condimentele

Se lasa la fiert pentru 25-30 minute

Se adauga cartofii taiati cubulete si orezul

Se mai lasa la fiert 10 minute pana fierb cartofii

Se drege cu oula batut, smantana si tarhon maruntit

Se infrumuseteaza si se da un plus de aroma cu patrunjel verde tocat marunt

 

POFTA BUNA!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de pui a la grec-0
Ciorba de pui a la grec-1
Ciorba de pui a la grec-2
Ciorba de pui a la grec-3
Ciorba de pui a la grec-4

COMENTARII (10)

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

19.11.2013, 09:12

foarte buna ciorbica

Alexandra Burz

Alexandra Burz 1

19.11.2013, 09:38

multumesc fetele

delia64

delia64 1

28.12.2013, 11:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!