Ciorba de pui a la grec

de Alexandra Burz in Ciorbe, 17 Noi 2013 | 21107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne de pui
  • 4 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa mare
  • 2 ardei grasi
  • 2 cartofi mari
  • 100 gr orez
  • 1 gulie
  • 200 ml smantana 20 % grasime
  • 2 oua
  • tarhon murat
  • patrunjel verde (frunze)
  • ulei
  • apa
  • sare
  • piper
  • vegeta
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la grec:

Se curata , se spala si se taie legumele fiecare corespunzator

Carnea se spala si se taie cubulete

Se pun legumele la calit in putin ulei, mai putin cartofii, se adauga carnea, apa si condimentele

Se lasa la fiert pentru 25-30 minute

Se adauga cartofii taiati cubulete si orezul

Se mai lasa la fiert 10 minute pana fierb cartofii

Se drege cu oula batut, smantana si tarhon maruntit

Se infrumuseteaza si se da un plus de aroma cu patrunjel verde tocat marunt

 

POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (10)

Krystyan Trendy 1

19.11.2013, 09:12

foarte buna ciorbica

Alexandra Burz 1

19.11.2013, 09:38

multumesc fetele

delia64 1

28.12.2013, 11:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana