Ciorba din sira de porc

de Andra_Constantinescu in Ciorbe, 24 Feb 2017 | 8022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 650 g sira de porc
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 bucata mica de telina
  • 1/2 ardei Kapia
  • 2 linguri de rosii pregatite pentru iarna
  • 50 g spaghete
  • apa
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din sira de porc:

Se portioneaza carnea, se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa.

Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie in doua. Ceapa se curata de foi si se spala.

Telina se curata de coaja si se spala. Ardeiul se curata de cotor si seminte si se spala.

Atunci cand carnea formeaza spuma pe deasupra, aceasta se ia cu ajutorul unei linguri (sau spumiere) si se arunca. Se lasa carnea in continuare sa fiarba pana cand se patrunde putin, dupa care se adauga legumele si o lingurita de sare. Se mai adauga apa, daca este necesar.

Dupa ce au fiert si carnea si legumele, se adauga rosiile pregatite pentru iarna si spaghetele rupte in bucati mai mici. Se mai clocoteste ciorba circa 10 minute, dupa care se potriveste de sare, se ia de pe foc si se acopera oala cu un capac.

Ciorba din sira de porc se serveste cu patrunjel sau leustean si cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din sira de porc" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu os de vita la Multicooker