Ciorba dulce din fasole uscata

de mamaieelena in Mancaruri de post, 20 Noi 2010 | 8066 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr telina
  • 2 morcovi potriviti
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei gras
  • 1 cutie de 0,800 kg cu fasole uscata fiarta deja
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 foi de dafin
  • leustean uscat (pregatit de mama)
  • 1 lingura cu varf cu bulion
  • 2-3 linguri cu ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba dulce din fasole uscata:

Se  curata si se spala toate legumele se vor taia cuburi. Intr-o oala de 4 litrii se pune jumatate cu apa la fiert si cand incepe a clocoti se vor pune si legumele ,oala se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba aproximativ 15-20 minute.Se desface cutia cu fasole se strecoara si se spala bine in sita pana nu se mai simte gustul de conservant deasemeni bulionul se desface cu putina apa si cand zarzavatul e fiert se vor adauga fasolea si bulionul dar completam si cu apa daca a scazut in oala, sa nu uitam de sare, piper, cimbru,uleiul si foaia de dafin.La sfarsit se pune leusteanul uscat.

Pofta mare,

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba dulce din fasole uscata" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de gulii