Ciorba dulce din fasole uscata

de mamaieelena in Mancaruri de post, 20 Noi 2010 | 4393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr telina
  • 2 morcovi potriviti
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei gras
  • 1 cutie de 0,800 kg cu fasole uscata fiarta deja
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 foi de dafin
  • leustean uscat (pregatit de mama)
  • 1 lingura cu varf cu bulion
  • 2-3 linguri cu ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba dulce din fasole uscata:

Se curata si se spala toate legumele se vor taia cuburi. Intr-o oala de 4 litrii se pune jumatate cu apa la fiert si cand incepe a clocoti se vor pune si legumele ,oala se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba aproximativ 15-20 minute.Se desface cutia cu fasole se strecoara si se spala bine in sita pana nu se mai simte gustul de conservant deasemeni bulionul se desface cu putina apa si cand zarzavatul e fiert se vor adauga fasolea si bulionul dar completam si cu apa daca a scazut in oala, sa nu uitam de sare, piper, cimbru,uleiul si foaia de dafin.La sfarsit se pune leusteanul uscat.


Pofta mare,





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba dulce din fasole uscata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

jolygina 1

21.11.2010, 22:34

merge si o cepa la ea

MotanLaOale 1

22.11.2010, 14:57

o ceapa rosie

Krystyan Trendy 1

24.10.2013, 09:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca de fasole verde ca la bunica