Ciorba radauteana a la Gaby_d

de Micutza Luana in Ciorbe, 13 Apr 2014 | 3719 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • o telina
  • un pastarnac
  • 4 morcovi
  • o ceapa
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 2 foi de dafin
  • o crenguta de cimbru
  • 300 gr smantana
  • 4 galbenusuri
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana a la Gaby_d:

Intr-o oala de pun circa 4 litri de apa la fiert impreuna cu legumele, pieptul de pui si vegeta .


Cand s-au fiert se strecoara iar in zeama rezultata se pune pieptul de pui taiat fasii si se pune din nou la foc .


Intr-un castronel se amesteca smantana cu galbenusurile si putin cate putin din ciorba .


Ciorba se da de pe foc si adaugam smantana incet pentru a nu se branzi, apoi se pune din nou la foc mic .


Intr-o craticiora calim un morcov dat prin razatoarea mica si strecuram zeama in ciorba (mi-e nu imi place sa adaug si morcovul) .


Se adauga usturoiul pisat, sare, piper si otet dupa gust .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana a la Gaby_d" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Micutza Luana 1

14.04.2014, 17:28

motan dya buni anca lavi satisf... july mutumesc

gaby_duceag 1

14.04.2014, 17:42

Micutza Luana 1

14.04.2014, 20:36

gaby

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana