Ciorba rosie cu perisoare de pui

de mihaelar63 in Ciorbe, 11 Ian 2017 | 624 vizualizari

 

  Cum m-am saturat de ciorbe cu smantana, a venit si randul uneia cu bulion. De multisor nu am servit perisoare. Zis si facut :rosie si cu perisoare sa fie !!!Pentru rapiditate, m-am folosit de blenderul vertical de mana, atasat la vasul cu taietor.

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 felie telina
  • 1 ceapa
  • frunze dfe praz si patrunjel
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 lingurita boia rosie de ardei
  • 1/2lingurita pasta iute de ardei
  • sare
  • 1 cana bulion de rosii [productie proprie ]

Perisoare

  • 500 gr piept pui
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet
  • 1/2 ceapa
  • piper
  • sare
  • frunzulite de praz si patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba rosie cu perisoare de pui:

  1. Curatati si spalati legumele pentru ciorba.
  2. Taiati grosier legumele.
  3. Tocati legumele cu ajutorul blenderului vertical de mana atasat la vasul cu taietor.
  4. Nu tocati foarte marunt legumele.
  5. Legumele tocate se calesc usor in ulei. Amestecati.
  6. Se adauga boiaua si pasta iute de ardei. Astfel obtineti o culoare frumoasa.
  7. Amestecati si turnati deasupra 1.5 l apa, infierbantata cu ajutorul fierbatorului.
  8. Taiati bucati pieptul de pui, prazul, patrunjelul si ceapa pentru perisoare.
  9. Fara sa mai spalati tocatorul unde ati maruntit legumele, se pun ingredientele pentru perisoare.
  10. Mixati dand cateva impulsuri, pana sunt maruntite si amestecate corespunzator.
  11. Reduceti intensitatea fierberii la zeama.
  12. Cu mainile umezite [ pregatiti un bol cu apa ], formati mici perisoare care se pun in zeama ce fierbe.
  13. Fierbeti timp de 7-10 minute perisoarele la foc domol.
  14. Adaugati bulionul de rosii si lasati pana da din nou in clocot.
  15.     Pofta buna !!!!
 

TIPS-URI

1

Nu fierbeti timp indelungat perisoarele, pentru a preveni imprastierea lor.

2

Puteti folosi la servire mai multa verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba rosie cu perisoare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

mihaelar63 1

16.01.2017, 16:11

Ma bucur Miki

mihaelar63 1

16.01.2017, 16:12

Dia

mihaelar63 1

16.01.2017, 16:12

Dantes

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

7630 puncte

Rocsi

7550 puncte

anca_rm

7200 puncte

oanapl

6290 puncte

Valclaudia

6150 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert bomboane Raffaello
  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

  • 29

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!