Ciorba rosie cu perisoare de pui

de mihaelar63 in Ciorbe, 11 Ian 2017 | 715 vizualizari

 

  Cum m-am saturat de ciorbe cu smantana, a venit si randul uneia cu bulion. De multisor nu am servit perisoare. Zis si facut :rosie si cu perisoare sa fie !!!Pentru rapiditate, m-am folosit de blenderul vertical de mana, atasat la vasul cu taietor.

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 felie telina
  • 1 ceapa
  • frunze dfe praz si patrunjel
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 lingurita boia rosie de ardei
  • 1/2lingurita pasta iute de ardei
  • sare
  • 1 cana bulion de rosii [productie proprie ]

Perisoare

  • 500 gr piept pui
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet
  • 1/2 ceapa
  • piper
  • sare
  • frunzulite de praz si patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba rosie cu perisoare de pui:


  1. Curatati si spalati legumele pentru ciorba.

  2. Taiati grosier legumele.

  3. Tocati legumele cu ajutorul blenderului vertical de mana atasat la vasul cu taietor.

  4. Nu tocati foarte marunt legumele.

  5. Legumele tocate se calesc usor in ulei. Amestecati.

  6. Se adauga boiaua si pasta iute de ardei. Astfel obtineti o culoare frumoasa.

  7. Amestecati si turnati deasupra 1.5 l apa, infierbantata cu ajutorul fierbatorului.

  8. Taiati bucati pieptul de pui, prazul, patrunjelul si ceapa pentru perisoare.

  9. Fara sa mai spalati tocatorul unde ati maruntit legumele, se pun ingredientele pentru perisoare.

  10. Mixati dand cateva impulsuri, pana sunt maruntite si amestecate corespunzator.

  11. Reduceti intensitatea fierberii la zeama.

  12. Cu mainile umezite [ pregatiti un bol cu apa ], formati mici perisoare care se pun in zeama ce fierbe.

  13. Fierbeti timp de 7-10 minute perisoarele la foc domol.

  14. Adaugati bulionul de rosii si lasati pana da din nou in clocot.

  15. Pofta buna !!!!

 

TIPS-URI

1

Nu fierbeti timp indelungat perisoarele, pentru a preveni imprastierea lor.

2

Puteti folosi la servire mai multa verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba rosie cu perisoare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

mihaelar63 1

16.01.2017, 16:11

Ma bucur Miki

mihaelar63 1

16.01.2017, 16:12

Dia

mihaelar63 1

16.01.2017, 16:12

Dantes

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi moldovenesti

de Lau 9

ieri la 22:02

Prajitura Dobos

ieri la 21:51

Prajitura cu crema de ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:50

Empanadas / Pateuri  cu ton

ieri la 21:25

RETETA RECOMANDATA
Ciorba lipoveneasca de peste