Ciorba rosie cu perisoare de pui

de mihaelar63 in Ciorbe, 11 Ian 2017 | 3448 vizualizari

 

  Cum m-am saturat de ciorbe cu smantana, a venit si randul uneia cu bulion. De multisor nu am servit perisoare. Zis si facut :rosie si cu perisoare sa fie !!!Pentru rapiditate, m-am folosit de blenderul vertical de mana, atasat la vasul cu taietor.

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 felie telina
  • 1 ceapa
  • frunze dfe praz si patrunjel
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 lingurita boia rosie de ardei
  • 1/2lingurita pasta iute de ardei
  • sare
  • 1 cana bulion de rosii [productie proprie ]

Perisoare

  • 500 gr piept pui
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet
  • 1/2 ceapa
  • piper
  • sare
  • frunzulite de praz si patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba rosie cu perisoare de pui:

  1. Curatati si spalati legumele pentru ciorba.
  2. Taiati grosier legumele.
  3. Tocati legumele cu ajutorul blenderului vertical de mana atasat la vasul cu taietor.
  4. Nu tocati foarte marunt legumele.
  5. Legumele tocate se calesc usor in ulei. Amestecati.
  6. Se adauga boiaua si pasta iute de ardei. Astfel obtineti o culoare frumoasa.
  7. Amestecati si turnati deasupra 1.5 l apa, infierbantata cu ajutorul fierbatorului.
  8. Taiati bucati pieptul de pui, prazul, patrunjelul si ceapa pentru perisoare.
  9. Fara sa mai spalati tocatorul unde ati maruntit legumele, se pun ingredientele pentru perisoare.
  10. Mixati dand cateva impulsuri, pana sunt maruntite si amestecate corespunzator.
  11. Reduceti intensitatea fierberii la zeama.
  12. Cu mainile umezite [ pregatiti un bol cu apa ], formati mici perisoare care se pun in zeama ce fierbe.
  13. Fierbeti timp de 7-10 minute perisoarele la foc domol.
  14. Adaugati bulionul de rosii si lasati pana da din nou in clocot.
  15.     Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Nu fierbeti timp indelungat perisoarele, pentru a preveni imprastierea lor.

2

Puteti folosi la servire mai multa verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba rosie cu perisoare de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciuperci - de post