Ciorba taraneasca de iunie

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 16 Iul 2021 | 2190 vizualizari

 

 Cu ce gasim si ce avem putem prepara o ciorbita gustoasa. Vara consider carnea optionala in ciorba. Dar pentru carnivorul din casa mai scap cate o bucatica doua !!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe verzi
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 ardei rosu
  • 1 mana mazare verde
  • 3 zucchini
  • 4 cartofi noi
  • 1 fir usturoi verde
  • 1 foaie dafin
  • 1 pahar bulion de rosii-preparat in casa
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 500 gr carne purcel/vacuta/pui-optional
  • 2 fire telina verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de iunie:

  1. Daca preparati ciorba cu carne, prajiti putin carnea in ulei ca sa-si imprumute gustul bun.
  2. Spalati, curatati si maruntiti ceapa, ardeiul si radacinoasele.
  3. Cartofii si zucchini se taie cubulete.
  4. Scoateti carnea si in uleiul ramas, puneti la sotat ceapa cu morcov, patrunjel si ardei.
  5. Turnati deasupra 3 litri de apa. Acum se pune foaia de dafin si frunzele de telina tocate .
  6. Adaugati carnea, cartofii si mazarea. Sarati.
  7. Fierbeti 20 minute si incercati daca sunt bine patrunse legumele .
  8. Spre sfarsitull  fierberii, se pun dovleceii si usturoiul verde tocat, care au nevoie de putina preparare termica.
  9. La sfarsit se pune bulionul si se mai lasa 5 minute. Piperati.
  10. Serviti ciorba cu patrunjel verde tocat pe deasupra.
  11. Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Spre sfarsitull fierberii se pun dovleceii care au nevoie de putina preparare termica .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de iunie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de tort cu zmeura si ciocolata

de oanapl 7

pe 04.12 la 20:43

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi

de oanapl 7

pe 03.12 la 19:34

Reteta de crinkles cu portocala

de laura_n 7

pe 03.12 la 15:22

Reteta de supa crema de linte

pe 01.12 la 20:23

TOP
utilizatori

oanapl

3295 puncte

mirela0911

1401 puncte

RODIMUR

1346 puncte

laura_n

1182 puncte

 Adi

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana