Ciorba taraneasca de novac

de Bucataras Monica in Ciorbe, 26 Mar 2016 | 947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 ardei gras (rosu+verde)
  • 10 bucati peste
  • 3-4 rosii
  • 1 pastrarnac
  • 1 patunjel
  • 1 telina
  • o legatura leustean
  • 1 pahar orez
  • 2 morcovi
  • sare
  • piper
  • 1 l bors
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de novac:

Pasul1: tocam cubulete ardeiul, ceapa, albitura si morcovul lesandu-le la fiert impreuna cu sarea si piperul.


Pasul2:Dupa ce acestea au fiert adaugam rosia tocata cubulete impreuna cu borsul.


Pasul3:Spre sfarsit adaugam pestele si mai lasam la fiert maxim 2 minute.


Pasul4:Adaugam leusteanul tocat marunt si ciorbita poate fi servita!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de novac" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Zamfira 1

30.03.2016, 09:03

mihaelar63 1

03.04.2016, 00:20

La ciorba de peste ma prezint si eu

Bucataras Monica 1

03.04.2016, 19:10

Va astept cu drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Bors ucrainesc