Ciorba taraneasca de porc

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 15 Iun 2015 | 5573 vizualizari

 

Cel mai mult imi place la aceasta ciorba taraneasca de porc multitudinea de legume si culorile acestora.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 100 g morcovi
  • 100 g telina
  • 100 g mazare
  • 100 gr fasole verde
  • 100 ml suc de rosii
  • 2 ardei grasi
  • 2 rosii
  • 1 cartof
  • 1 ceapa potrivita
  • patrunjel verde sau tarhon
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de porc:

      Spalam carnea, o taiem cuburi mai mari si o punem la fiert, avand grija sa luam spuma de cate ori este necesar. Legumele spalate si curatate le taiem in cuburi sau felii. Calim ceapa in uleiul bine incins, apoi adaugam restul legumelor (cu exceptia cartofilor) si le calim impreuna.

      Cand carnea este aproape fiarta adaugam legumele calite, sare si piper. Le fierbem impreuna pret de 1-2 minute, apoi adaugam cartofii. Cand ciorba este gata adaugam zeama de pe tarhon, potrivim la gust de sare si stingem focul. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Ciorba poate fii acrita cu bors sau zeama de varza dupa gust.

2

Puteti adauga si smantana amestecata cu 2 galbenuse de ou.

3

Carnea de porc o putem inlocui cu cea de vitel si putem adauga si un os,are un gust deosebit.

4

Putem adauga si taietei pe care ii fierbem separat in apa cu sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de porc" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu praz si dovlecel