Ciorba taraneasca de pui

de divainbucatarie in Ciorbe, 29 Aug 2011 | 19769 vizualizari

 

Astazi servim o ciorba ca la mama acasa - ciorba de pui!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 2-3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1 ardei gras
  • 1 mana fasole pastai
  • 2-3 linguri boabe mazare
  • 4 rosii
  • 2 cartofi taiati in cuburi mari
  • 1 cana bors
  • 2 crengute leustean
  • Pentru servit ciorba de pui:
  • patrunjel verde
  • smantana – optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de pui:

Puiul il curatam si il spalam. Il taiem in bucati si il punem la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare. Il lasam sa fiarba la foc potrivit, luand spuma de cate ori este nevoie. Ceapa taiata marunt o calim foarte putin. Zarzavaturile taiate julien sau cubulete le calim impreuna cu ceapa.


Cand carnea este aproape fiarta, punem zarzavaturile calite, mazarea si fasolea verde taiata in bucati, apoi cartofii. Borsul fiert separat in cateva clocote, il turnam in oala cu ciorba de pui. Lasam ciorba sa dea in cateva clocote, apoi punem rosiile oparite si decojite, apoi taiate in cuburi.


Cand toate legumele si carnea sunt fierte adaugam sare si frunzele de leustean (daca se poate legate in buchet), mai lasam ciorba de pui sa fiarba 4-5 minute, apoi luam de foc.


Servim ciorba de pui fierbinte cu patrunjel verde presarat.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

daca va place ciorba de pui cu smantana puteti adauga o lingura in bol,la servire

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Gergiana S 1

06.01.2014, 13:47

Tare buna trebuie sa fie

Giana 1

18.06.2014, 12:27

noiinbucatarie 1

03.02.2016, 19:01

Cea mai gustoasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ciorba acra de pui