Ciorba taraneasca de pui

de divainbucatarie in Ciorbe, 29 Aug 2011 | 37720 vizualizari

 

Astazi servim o ciorba ca la mama acasa - ciorba de pui!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 2-3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1 ardei gras
  • 1 mana fasole pastai
  • 2-3 linguri boabe mazare
  • 4 rosii
  • 2 cartofi taiati in cuburi mari
  • 1 cana bors
  • 2 crengute leustean
  • Pentru servit ciorba de pui:
  • patrunjel verde
  • smantana – optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de pui:

Puiul il curatam si il spalam. Il taiem in bucati si il punem la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare. Il lasam sa fiarba la foc potrivit, luand spuma de cate ori este nevoie. Ceapa taiata marunt o calim foarte putin. Zarzavaturile taiate julien sau cubulete le calim impreuna cu ceapa.

Cand carnea este aproape fiarta, punem zarzavaturile calite, mazarea si fasolea verde taiata in bucati, apoi cartofii. Borsul fiert separat in cateva clocote, il turnam in oala cu ciorba de pui. Lasam ciorba sa dea in cateva clocote, apoi punem rosiile oparite si decojite, apoi taiate in cuburi.

Cand toate legumele si carnea sunt fierte adaugam sare si frunzele de leustean (daca se poate legate in buchet), mai lasam ciorba de pui sa fiarba 4-5 minute, apoi luam de foc.

Servim ciorba de pui  fierbinte cu patrunjel verde presarat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

daca va place ciorba de pui cu smantana puteti adauga o lingura in bol,la servire

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu carne de porc si leustean