Ciorba de varza acra cu afumatura

de cristeena20 in Ciorbe, 1 Mar 2014 | 2473 vizualizari

 

Cu ciorba asta am facut ravagii printre portughezi . Si pentur mine e prima data cand fac ciorba asa , cu afumatura si varza acra si pot sa spun ca a iesit perfecta..

 

INGREDIENTE

  • costite afumate
  • carnat afumat
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1/2 telina
  • 1/4 ardei gras
  • 3 cartofi
  • 1 rosie bine coapta
  • 250 gr varza acra taiata fin
  • 1 cana smantana
  • 1 galbenus de ou
  • sare, piper,dafin, marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza acra cu afumatura:

- Spalam afumatura (eu am avut coaste afumate) si o punem in apa rece la fiert .Cand da in clocot adaugam varza care a fost calita in prealabil cu ulei si foaia de dafin. Lasam sa fiarba bine, pana se inmoaie varza si carnea este fiarta. Adaugam legumele taiate cubulete , iar dupa 20 minute adaugam cartofii taiati cubulete si rosia decojita si taiata cubulete.


- La final, cand sunt toate bine fierte adaugam smantana amestecata cu un galbenus de ou . Ca sa nu se taie si sa se imbranzeasca , la smantana adaugam treptat amestecand continuu din supa fierbinte.


- La final , facultativ , adaugam marar verde tocat fin . Eu nu am avut asa ca am lasat fara verdeata. La final gustam de sare si adaugam la nevoie si piper dupa gust.


Carnatul se scoate si se taie felii

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza acra cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

cristeena20 1

01.03.2014, 16:54

multuemsc!!!!

Rocsi 1

01.03.2014, 19:39

Ce bine arata

laura_n 1

02.03.2014, 13:45

cred si eu ca ai facut ravagii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu costita afumata