Ciorba taraneasca de vacuta

de MyFancyCake in Ciorbe, 6 Ian 2012 | 3558 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vita,
  • 1 morcov,
  • 1 pastarnac,
  • 1 ceapa,
  • 1/2 ardei gras rosu,
  • 2 cartofi,
  • 1 feliuta de varza,
  • 100 gr mazare ,
  •  100 gr fasole verde,
  • 2 buchetele de conopida,
  •  2 buchetete de broccoli,
  • sare,
  • 300 - 500 ml bors (in functie de cat de acru este),
  • 1/2 lingurita zahar,
  • 100 gr sos de rosii si ardei
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vacuta:

Taiem carnea in cubulete mici si o punem la fiert. Eu am fiert-o in "oala minune" timp de 40 de minute.



Apoi adaugam ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul. Fierbem 20 de minute, apoi adaugam si restul legumelor.



Cand sunt fierte adaugam sosul de rosii si ardei, borsul incalzit si zaharul.



Mai dam o data in clocot ciorbita si adaugam verdeturile. Servim cu smantana si ardei iute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

alinutzika 1

08.01.2012, 00:03

imi place mult!

MIUTA 1

08.01.2012, 18:22

Imi place

simona_tatiana24 1

18.01.2012, 23:57

arata superr

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sarmale cu crupe-reteta de post

de abetina 3

ieri la 15:26

Porc cu taitei lati si cascaval afumat

ieri la 12:55

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta,ca la baiatu' acasa.