Ciorbita cu cozi afumate de porc

de Constelatialeu in Ciorbe, 26 Iun 2013 | 3546 vizualizari

 

Monseura e servita,adica eu,ca asa aveam o pofta de o ciorbita din asta,eu ii zic ''ciorba alba''.Am profitata ca azi a fost racoare si a tot plouat si am executat-o....Au fost cam ''sexi'' cozile,daca puteau sa le ''epileze'' de tot de carne,cred ca o faceau....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cozi de porc afumate
  • 1 ceapa uscata
  • 2 linguri orez
  • 2 linguri delikat 10 legume
  • otet ( fiecare pune cat vrea)
  • 2 oua
  • smantana( optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita cu cozi afumate de porc:

Se taie cozile de porc se spala cu apa fierbinte ,se pun in oala cu 3-4 l apa si se pun la fiert,cand sunt aproape fierte se dauga ceapa,delikatul si orezul si se mai lasa cca 15 min sa fiarba.Se trage oala de pe foc,separat se bat ouale cu otetul si apoi cu polonicul se ia din zeama si se toarna peste oua batand bine sa nu se taie,punem vreo 2-3 polonice de zeama,apoi turnam totul in oala mare.Se poate bate si cu smantana,dar mie nu-mi place.Asa ca cine vrea pune smantana.


PS.Azi am avut o nu stiu ce stare,asa ca n-am facut decat poza finala....

 

TIPS-URI

1

nu mai necesita sare,pentru ca sunt oasele sarate si are si delikatul sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita cu cozi afumate de porc" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

26.06.2013, 21:12

Rocsi 1

26.06.2013, 21:43

Mancam in copilarie. Stiu ca e tare buna

Lau 1

26.06.2013, 21:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de oase de porc afumate