Ciorbita cu cozi afumate de porc

de Constelatialeu in Ciorbe, 26 Iun 2013 | 3416 vizualizari

 

Monseura e servita,adica eu,ca asa aveam o pofta de o ciorbita din asta,eu ii zic ''ciorba alba''.Am profitata ca azi a fost racoare si a tot plouat si am executat-o....Au fost cam ''sexi'' cozile,daca puteau sa le ''epileze'' de tot de carne,cred ca o faceau....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cozi de porc afumate
  • 1 ceapa uscata
  • 2 linguri orez
  • 2 linguri delikat 10 legume
  • otet ( fiecare pune cat vrea)
  • 2 oua
  • smantana( optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita cu cozi afumate de porc:

Se taie cozile de porc se spala cu apa fierbinte ,se pun in oala cu 3-4 l apa si se pun la fiert,cand sunt aproape fierte se dauga ceapa,delikatul si orezul si se mai lasa cca 15 min sa fiarba.Se trage oala de pe foc,separat se bat ouale cu otetul si apoi cu polonicul se ia din zeama si se toarna peste oua batand bine sa nu se taie,punem vreo 2-3 polonice de zeama,apoi turnam totul in oala mare.Se poate bate si cu smantana,dar mie nu-mi place.Asa ca cine vrea pune smantana.


PS.Azi am avut o nu stiu ce stare,asa ca n-am facut decat poza finala....

 

TIPS-URI

1

nu mai necesita sare,pentru ca sunt oasele sarate si are si delikatul sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita cu cozi afumate de porc" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

26.06.2013, 21:12

Rocsi 1

26.06.2013, 21:43

Mancam in copilarie. Stiu ca e tare buna

Lau 1

26.06.2013, 21:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de costita de porc