Ciorba radauteana

de Lau in Ciorbe, 26 Sep 2013 | 4182 vizualizari

 

by gaby

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui(de tara)
  • 1 piept de pui
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina telina
  • 2 morcovi+1 morcov pentru calit
  • 3 foi de dafin
  • 1 crenguta cimbru
  • 1 ceapa mare
  • piper boabe
  • sare
  • 300 g smantana
  • 2 linguri faina
  • 3 galbenusuri
  • 3 catei usturoi
  • patrunjel verde(eu nu am avut)
  • otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Curatam radacinele,le spalam,le taiem in bucati mai mari si le punem intr-o cratita,


Adaugam ceapa curata,morcovii curatati si taiati in 2,crenguta de cimbru,foile de dafin,boabe de piper,carnea de pui si apa


Punem cratita pe foc si lasam la fiarba pana sunt fierte,


Scoatem carnea si legumele,iar in zeama lasta daca este putina mai adaugam apa


Adaugam morcovii si radacina de patrunjel taiata cubulete,carnea taiata cubulete mici si punem oala din nou pe foc,


Intr-un bol amestecam galbenusurile cu smantana si faina,


Cand incepe sa clocoteasca din nou ciorba luam cu un polonic si adaugam cate putin peste amestecul de smantana,amestecand continuu avand grija sa nu faca cocoloase


Adaugam in ciorba si lasam sa mai fiarba 10 min,timp in care adaugam usturoiul pisat,otet si condimente dupa gust,patrunjel verde tocat


Intre timp calim 1 morcov dat prin razatoare in putin ulei,dupa care adaugam in ciorba ca sa capete o culoare frumoasa,


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

gaby_gabytza 1

15.10.2013, 16:37

bunatate

Krystyan Trendy 1

25.11.2013, 12:32

buna ciorbica

Lau 1

25.11.2013, 15:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana