Ciorba de rosii cu pui si taietei de casa

de noiinbucatarie in Ciorbe, 14 Feb 2016 | 1090 vizualizari

 

Ciorba cu taietei de casa este preferata mea. Reteta o gasiti si aici pe site-ul meu http://noiinbucatarie.ro/ciorba-de-rosii-cu-pui-si-taietei-de-casa/

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de curte
  • 1 kg de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 100 g teaca verde
  • 3 oua
  • 200 g faina
  • sare
  • leustean verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii cu pui si taietei de casa:

Mai intai am pus ceapa, cu morcovul, ardeiul, teaca si puiul ( eu am folosit pui fraged de tara) la fiert.Le-am lasat 20 de minute, dupa aceea am adaugat rosiile date pe razatoarea mare. Am facut taieteii astfel : 2 oua le-am framantat cu 200 g faina si un praf de sare. Am impartit coca in 2 parti. Am intins prima foaie foarte subtire, am rulat si am taiat fasii cat mai subtiri, apoi le-am rasfirat. La fel am procedat si cu cea de-a doua foaie. Am adaugat taieteii peste ciorba si am lasat pana cand au fost fierti ( aprox. 20 de min). La sfarsit am adaugat 1 ou batut si leusteanul tocat marunt. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii cu pui si taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

15.02.2016, 08:51

Gherca Daniela 1

15.02.2016, 09:51

noiinbucatarie 1

15.02.2016, 11:28

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu slaninuta afumata (Ciorba norvegiana)