Ciorba de rosii cu pui si taietei de casa

de noiinbucatarie in Ciorbe, 14 Feb 2016 | 1042 vizualizari

 

Ciorba cu taietei de casa este preferata mea. Reteta o gasiti si aici pe site-ul meu http://noiinbucatarie.ro/ciorba-de-rosii-cu-pui-si-taietei-de-casa/

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de curte
  • 1 kg de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 100 g teaca verde
  • 3 oua
  • 200 g faina
  • sare
  • leustean verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii cu pui si taietei de casa:

Mai intai am pus ceapa, cu morcovul, ardeiul, teaca si puiul ( eu am folosit pui fraged de tara) la fiert.Le-am lasat 20 de minute, dupa aceea am adaugat rosiile date pe razatoarea mare. Am facut taieteii astfel : 2 oua le-am framantat cu 200 g faina si un praf de sare. Am impartit coca in 2 parti. Am intins prima foaie foarte subtire, am rulat si am taiat fasii cat mai subtiri, apoi le-am rasfirat. La fel am procedat si cu cea de-a doua foaie. Am adaugat taieteii peste ciorba si am lasat pana cand au fost fierti ( aprox. 20 de min). La sfarsit am adaugat 1 ou batut si leusteanul tocat marunt. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii cu pui si taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

15.02.2016, 08:51

Gherca Daniela 1

15.02.2016, 09:51

noiinbucatarie 1

15.02.2016, 11:28

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta (reteta video)