Ciorbita de pui a la grec

de elena1988 in Ciorbe, 4 Noi 2010 | 2986 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 plicuri bors
  • 1 bucata morcov
  • 1 bucata ceapa
  • 1 bucata telina
  • 1 legatura leustean
  • dupa gust smantana
  • 3 bucati cartofi
  • 1 bucata ardei gras rosu
  • 1 bucata ardei gras verde
  • 1 bucata ardei gras galben
  • 3 bucati oua
  • 5 bucati pulpe de pui
  • 2 conserve rosii in bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de pui a la grec:

Se pun pulpele la fiert in apa,se inspumeaza, separat se taie legumele, morcovul dat pe razatoare si ceapa la fel, ardeiul si telina se taie cubulete mici, si cartoful tot cubulete, cand pulpele sau fiert se scot pe un fund de lemn si se taie fasii mici, se pun legumele la fiert in apa care au fiert pulpele.



Daca este prea scazuta apa mai puneti apa, lasati sa dea un clocot si dupa aceea puneti legumele mai putin cartofii, cand legumele au fiert se pune si carnea, si rosiile din conserva care au fost taiate, se lasa sa mai dea un clocot si se pun si cartofii.



Se mai lasa sa fiarba se incearca cartoful cu furculita daca este facut, la sfarsit se adauga cele 3 oua batute in ciorba si se vor face ca niste zdrente, se pune borsul la plic si leusteanul, se serveste cu smantana si leustean deasupra. Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

elena1988 1

09.03.2011, 17:16

onuta

elena1988 1

09.03.2011, 17:16

nadina

elena1988 1

09.03.2011, 17:17

pasulischi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana