Ciorbita de pui a la grec

de elena1988 in Ciorbe, 4 Noi 2010 | 2777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 plicuri bors
  • 1 bucata morcov
  • 1 bucata ceapa
  • 1 bucata telina
  • 1 legatura leustean
  • dupa gust smantana
  • 3 bucati cartofi
  • 1 bucata ardei gras rosu
  • 1 bucata ardei gras verde
  • 1 bucata ardei gras galben
  • 3 bucati oua
  • 5 bucati pulpe de pui
  • 2 conserve rosii in bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de pui a la grec:

Se pun pulpele la fiert in apa,se inspumeaza, separat se taie legumele, morcovul dat pe razatoare si ceapa la fel, ardeiul si telina se taie cubulete mici, si cartoful tot cubulete, cand pulpele sau fiert se scot pe un fund de lemn si se taie fasii mici, se pun legumele la fiert in apa care au fiert pulpele.



Daca este prea scazuta apa mai puneti apa, lasati sa dea un clocot si dupa aceea puneti legumele mai putin cartofii, cand legumele au fiert se pune si carnea, si rosiile din conserva care au fost taiate, se lasa sa mai dea un clocot si se pun si cartofii.



Se mai lasa sa fiarba se incearca cartoful cu furculita daca este facut, la sfarsit se adauga cele 3 oua batute in ciorba si se vor face ca niste zdrente, se pune borsul la plic si leusteanul, se serveste cu smantana si leustean deasupra. Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

elena1988 1

09.03.2011, 17:16

onuta

elena1988 1

09.03.2011, 17:16

nadina

elena1988 1

09.03.2011, 17:17

pasulischi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde cu afumatura