Ciorba de usturoi

de Zamfira in Ciorbe, 21 Oct 2012 | 10232 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 1/2 telina
  • 1 ardei
  • 2-3 morcovi
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 1 capatana usturoi
  • leustean verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • 200 ml smantana
  • 1 lingura faina
  • otet sau bors
  • omleta tare din 2 oua
  • 2 linguri orez
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de usturoi:

Spalam si portionam carnea de pui, o punem la fiert in vasul Zepter si indepartam spuma formata. Curatam, spalam legumele, le taiem marunt (un morcov il dam pe razatoarea mare). Adaugam legumele, leusteanul taiat marunt, usturoiul (puteti pisa 2-3 catei pentru o aroma mai puternica) si sare. Dupa ce au fiert legumele si carnea adaugam orezul spalat. In final punem otetul (3 linguri), smantana amestecata cu faina (o turnam amestecata cu putina zeama fierbinte printr-o strecuratoare). Pregatim o omleta tare din doua oua si o adaugam in ciorba. Lasam ciorba sa mai dea inca odata in clocot. Adaugam patrunjel verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bors de curcan in oala Zepter