Paste colorate cu legume la Zepter

de Panacris in Fusilli, 21 Noi 2013 | 4690 vizualizari

 

Un fel principal gustos și sățios, numai bun în post! Spor și succes!

 

INGREDIENTE

  • ceapă galbenă 2 bucăți
  • morcov 1 bucată,
  • usturoi 3-4 căței,
  • ulei de măsline 50 ml.,
  • ardei kapia 1 bucată,
  • ciuperci marinate 1 borcan,
  • zuchini 1 bucată,
  • dovlecel 1 bucată,
  • pastă de gogoșari Panacris 1/2 borcan,
  • măsline Colosal cca. 300 g,
  • fusilli colorate cca. 300 g.,
  • sare aromată Panacris 20 g,
  • 1 cană de apă,
  • vas Zepter de cca 2,7 l.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste colorate cu legume la Zepter:

Ceapa și usturoiul curățat și mărunțit se pun la dinstuit, cu puțin ulei în vasul minunat de la Zepter;) pentru cca. 5 minute. Apoi se adaugă morcovul și ardeiul kapia tăiat julien, pasta de gogoșari, zuchini, dovlecelul curățat, feliat, pasta de gogoșari și măslinele, lăsându-se la gătit cca. 5  minute. Se adaugă pastele, atenție nefierte și o cană de apă! Se asezonează de sare aromată Panacris, apoi se pune la gătit, la foc mediu, acoperit până ce acul de pe termocontrol ajunge în zona verde, cca.10 minute. Se oprește focul, se dă vasul deoparte și se lasă cca. 30 de minute, de fapt până ce acul de pe termocontrol ajunge în zona maro;)

Nu credeam că pastele sunt gustoase fără carne;) Acum pot confirma că sunt la fel de gustoase!

Spor și poftă bună;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste colorate cu legume la Zepter" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor cu piept de pui si legume