Ciorbita de pui cu taitei de casa

de heera in Ciorbe, 17 Iul 2013 | 6269 vizualizari

 

este preferata mea o recomand oricui.

 

INGREDIENTE

  • bucati de pui pentru ciorba
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 dovlecei
  • 1 ardei gras
  • cartofi
  • sare
  • piper
  • delicat
  • suc de rosii(sau rosii proaspete)
  • bors sau bors magic
  • leustean
  • patrunjel
  • pentru taitei:1 ou un praf de sare,faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de pui cu taitei de casa:

Se pune carnea la fiert. Se adauga putina sare pentru a se spumui mai repede. Dupa ce a fiert carnea se aduga legumele mai putin cartofii si dovlecelul. Dupa ce au fiert se poate adauga dovlecelul. Se adauga rosiile sau sucul de rosii.

Intre timp ne apucam de taitei de casa. Batem un ou cu sare si apoi adaugam in ploaie faina amestecand incontinuu pana ce devine mai groasa. Se face foaie, se rasuceste apoi se taie.

Intre timp la cioba se adauga cartofii si putem pune si un pic de delicat. Se iau taiteii si se adauga in ciorba rasfirati. Se lasa sa se fiarba cu legumele pana ce se umfla si sunt gata. Se opreste focul, se pune patrunjel deasupa si POFTA BUNA!!!

TIPS-URI

1

se poate servi cu ceapa sau ceapa verde.este delicios

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pasare, cu zeama de varza