Ciorba de primavara

de MotanLaOale in Ciorbe, 8 Apr 2017 | 7921 vizualizari

 

"Retete de post economice"

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 2 rosii
  • 1 legatura loboda rosie
  • 1 legatura loboda verde
  • 1 legatura stevie
  • 1 legatura leurda
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura leustean
  • 1 lingura pasta tomate
  • 50 ml ulei
  • 100 g taietei lati
  • 1 litru zeama de varza
  • vegeta
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de primavara:

Morcovii si albitura se curata si se taie rondele. Ceapa se curata si se toaca marunt. Ardeii se curata si se taie cubulete. Loboda, stevia si leurda se curata, se spala si se taie fasii. Rosiile se taie cubulete.

Intr-o oala mai mare, se incinge uleiul si se calesc ceapa, zarzavatul si ardeiul 3-4 minute.

Se pune apa, vegeta si piper si se fierb legumele 20 de minute.

Se adauga loboda, leurda, rosiile si se mai fierbe 15 minute.

Se adauga taieteii lati si se fierbe 5 minute.

Se adauga pasta de tomate si zeama de varza, cata doriti pentru acreala si se mai fierbe 5 minute.

Se pune verdeata tocata, se mai da un clocot si este gata.

Se serveste calda sau rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de os cu perisoare