Ciorba de primavara

de MotanLaOale in Ciorbe, 8 Apr 2017 | 4608 vizualizari

 

"Retete de post economice"

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 2 rosii
  • 1 legatura loboda rosie
  • 1 legatura loboda verde
  • 1 legatura stevie
  • 1 legatura leurda
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura leustean
  • 1 lingura pasta tomate
  • 50 ml ulei
  • 100 g taietei lati
  • 1 litru zeama de varza
  • vegeta
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de primavara:

Morcovii si albitura se curata si se taie rondele. Ceapa se curata si se toaca marunt. Ardeii se curata si se taie cubulete. Loboda, stevia si leurda se curata, se spala si se taie fasii. Rosiile se taie cubulete.


Intr-o oala mai mare, se incinge uleiul si se calesc ceapa, zarzavatul si ardeiul 3-4 minute.


Se pune apa, vegeta si piper si se fierb legumele 20 de minute.


Se adauga loboda, leurda, rosiile si se mai fierbe 15 minute.


Se adauga taieteii lati si se fierbe 5 minute.


Se adauga pasta de tomate si zeama de varza, cata doriti pentru acreala si se mai fierbe 5 minute.


Se pune verdeata tocata, se mai da un clocot si este gata.


Se serveste calda sau rece.


Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Valclaudia 1

09.04.2017, 17:01

foarte buna!

MotanLaOale 1

10.04.2017, 10:09

Ksenya 1

10.04.2017, 10:57

deja ii simt mirosul...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastrama din piept de rata

ieri la 19:26

Ciorba de zucchini, dreasa cu ou si smantana

de RODIMUR 7

ieri la 10:21

Desert cheesecake cu mango (fara coacere)

de oanapl 7

pe 13.06 la 20:16

Cartofi noi la cuptor cu bacon si parmezan

de oanapl 7

pe 13.06 la 19:56

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale de post cu praz si ciuperci
  • 09

    MI

  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastrama din piept de rata

ieri la 19:26

Ciorba de zucchini, dreasa cu ou si smantana

de RODIMUR 7

ieri la 10:21

Desert cheesecake cu mango (fara coacere)

de oanapl 7

pe 13.06 la 20:16

Cartofi noi la cuptor cu bacon si parmezan

de oanapl 7

pe 13.06 la 19:56

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta